BREIT PORTAL EURÁBIA Nobel-békedíjat adnának az embercsempész NGO-knak

Nobel-békedíjat adnának az embercsempész NGO-knak

2449
1
SHARE
Nobel-díjat adnának az NGO-knak.
Nobel-díjat adnának az NGO-knak.

Egészen abszurd felterjesztése van a nemzetközi bizottságnak. A 2018-as Nobel békedíjat a nyitott határok NGO-inak adnák, akik migránsokat szállítottak Európába az elmúlt időszakban.

“A Földközi-tenger igazai – a Humanitárius Tengerészek a Migránsok Megmentéséért”. A békedíjat megosztva adnák az NGO-knak, a halászhajóknak és olyan embereknek, akik folyamatosan mentették a menekültválság során az érintetteket a migráns útvonalakon.

“Tetteikkel elsüllyesztették a félelmet és rasszizmust a szenvedély hullámaiban, és emlékeztették az egész világot, hogy egyek vagyunk, egységesek emberségben, minden rassz, nemzet és vallás felett”

– írja ajánlásában a bizottság.

A jelöléssel együtt kampányt is indítottak “igazak” címmel,a mivel azt próbálják elérni az európai polgármestereknél, hogy támogassák a jelölést.

A bizottság a szóválasztást elmondása szerint a Bibliából vette, amit elsőként “Izrael használta fel, amikor az európai náci üldöztetés elől menekülő zsidók bujtatóit, megmentői díjazták.”

“Elsüllyesztjük az embercsempészek hajóit!” Interjú Martin Sellnerrel

Több ezer halott az NGO-k alatt

A fantasztikus körítés komoly árnyoldala, hogy számtalan NGO-t, köztük a díjra jelöltek többségét is az elmúlt évben többször is vádolták az embercsempészekkel való együttműködéssel. Az olasz ügyészek több esetben képes bizonyítékkal támasztották alá a felhozott vádakat.

Az olasz határőrség és kormányálláspont révén a legtöbb NGO felfüggesztette tevékenységét a Földközi tengeren.

A Breitbart hírül is adta, hogy augusztusban 20 napon keresztül egyetlen haláleset sem történt a kivonulásuk óta.

Sokan a halálesetekért is az NGO-kat okolják. A civil hajók évről évre egyre közelebb mentek a líbiai partokhoz, majd közvetlenül együttműködve az embercsempészekkel, taxiként fuvarozták a migránsokat Európába. A biztos szállítás reményében túlzsúfolt rozoga hajók indultak útnak tömegével, nem egy ízben elsüllyedtek és sok menekült halálát lelte a hullámok között.

De persze jár a békedíj. Mint Obamának.

Forrás: Nobel bizottság weboldal