BREIT PORTAL DZSENDER Vulgáris szexmesével szédíti a gyerekeket a Netflix

Vulgáris szexmesével szédíti a gyerekeket a Netflix

8562
1
SHARE
Perverz Netflix mese kicsiknek.
Perverz Netflix mese kicsiknek.

Nem kell az embernek kereszténynek lenni ahhoz, hogy kicsapja nála a biztosítékot a Netflix új sorozata, a “Big Mouth”.

Az eredeti elképzelés még nem is volna olyan rossz. Az optimális célkitűzés szerint egy animációs sorozaton keresztül vicces jelenetekkel megismertetik a fiatalok tinédzserkorban bekövetkezett pubertásának jellemzőit, a különböző hormonális változásokat. Sok esetben tabutémákról van szó, amik minden tizenévest érintenek, mégsem képezik beszéd tárgyát. Sokszor még otthon sem.

EZT LÁTTAD? HOMOKOSFILM: OSTROM ALATT A KISISKOLÁSOK

Viszont a Netflixnek sikerült úgy hozzányúlnia a témához, ami sem nem vicces, sem nem konstruktív, sőt. A vulgaritással, naturalizmussal, szexuális devianciával és hormonszörnnyekkel tarkított mese totálisan eltorzítja a gyerekek már eddig is zavaros képét a saját testükről és a pubertásról.

Szexmese gyerekeknek

A Big Mouth tulajdonképpen tovább szexualizálja a globális genderlobbi folyamába beleállva a legfiatalabbakat is, anélkül, hogy józan képet tárna a nézők elé. A sorozat promotálja az önkielégítést, a homoszexualitást, a kiskorúak egészen perverz szintig lesüllyedő szexuális kapcsolatát.

Őrület: Animációs filmben tanítják, hogy nem normális heterónak lenni

A készítők feláldozzák a gyermekek kíváncsiságát kihasználva, azok már így is megcsorbult ártatlanságát a szórakoztató ipar profitorientált elvárásainak oltárán. Nem véletlen, hogy a CitizenGO petíciót indított a Netflix sorozata ellen. A családvédő szervezet kritizálta a trailer alapján az éjszakai magömlés, a menstruáció, a homoszexuális cselekedetek és más egyéb jelenségek vulgáris és rendellenes bemutatását.

A lenti linken alá is lehet írni a petíciót.

Forrás: CitizenGo, Netflix