BREIT PORTAL DZSENDER “Jelentsd a homofóbiát!” Transznemű vécék és genderplakát a Debreceni Egyetemen

“Jelentsd a homofóbiát!” Transznemű vécék és genderplakát a Debreceni Egyetemen

12261
2
SHARE
Transznemű WC a Debreceni Egyetemen.
Transznemű WC a Debreceni Egyetemen.

Hihetetlen nyugati csúcs-kulturális élményben lehetett része azon egyetemistáknak, akik délelőtt a Debreceni Egyetem épületébe merészkedtek.

Már-már az Egyesült Államokat is megszégyenítő módon halad a progresszív úton némely lelkes aktivista Debrecenben. Ma délelőtt az egyetem egyik hirdetőtábláján a következő felirat jelent meg a közismert meleg jogvédő szervezet, a Háttér Társaság jóvoltából:

“Fenyegetés, megfélemlítés, jogsérelem, gyalázkodás, gyűlölet-bűncselekmény, pletyka, zsarolás, bántalmazás, igazságtalanság, elkülönítés, kirekesztés, uszítás, gyűlöletbeszéd, előítélet – JELENTSD A HOMOFÓBIÁT!”

Plakát az egyetemi hirdetőfalon.
Plakát az egyetemi hirdetőfalon.

Meglehetősen széles skáláját lefedi az emberi viselkedésnek a képen látható plakát. E szerint homofób bűntettnek minősül akár az is, ha valaki elkülönül, esetleg beszélget mással egy homoszexuális egyetemi társáról. Hogy egy “beszólás” miként kerülhet egy lapra az erőszakos bűncselekményekkel, eléggé zavaros, de nyilván a jogi szakik ezt is kiokoskodják.

Az LMBTQI(meg még néhány betű) jogvédői a kisbetűs részben leírják, hogy “Magyarországon igen magas” a “megaláztatások” száma. Éppen ezért egy okostelefonos alkalmazást fejlesztettek ki, hogy azonnal jelenteni lehessen, ha valaki ferde szemmel néz.

Transznemű vécék

Persze ez még hagyján, a liberális trendeket követve meghekkelték az egyetemi mellékhelységeket is. A Debreceni Egyetem férfi és női vécéjének bejáratára kihelyezték, hogy oda transznemű fiúk és lányok is beléphetnek.

Persze mondani sem kell, hogy a genderlobbi propaganda-akciója nem csak nevetséges, hanem felháborító is.

A nő mosdó is kapott a feliratokból.
A nő mosdó is kapott a feliratokból.

A büntető törvénykönyv jelenleg is kitér a különféle bántalmazásokra, szankcionálja a gyűlölet-bűncselekményeket.

Itt nem arról van szó, hogy az emberi méltóságot védelmezi egy szervezet. Itt nyíltan propagálják a genderlobbit és liberálfasizmust, ami nem tűri meg, hogy bárki kifejezze ellenvéleményét a különféle szexuális devianciák propagálásával szemben.

Tiltakozás

Úgy tűnik, nem csak nekünk, hanem jónéhány egyetemistának is csípte a szemét az amerikai stílusú keresztényellenes hadjárat, így tiltakozásukat fejezték ki.

Többeket az bosszantott, hogy az “egyenlőség és szabadság” jegyében más embereket megfosztanak a gondolkodási és világnézeti szabadságuktól. Volt, aki szerint a “homofób” stigma pejoratív jellege miatt megbélyegzésnek minősülhet. Más pedig azt kifogásolta, hogy a besúgó-rendszer rossz történelmi korokat idéz.

A Breitportal úgy tudja, a plakát azóta eltávolításra került. De a transz-feliratok még mindig virítanak.