BREIT PORTAL DZSENDER Nem adják fel: tovább nyomul a genderlobbi Debrecenben

Nem adják fel: tovább nyomul a genderlobbi Debrecenben

2958
0
SHARE
Beszólás, kibeszélés, elutasítás. JELENTENI!!!
Beszólás, kibeszélés, elutasítás. JELENTENI!!!

Úgy tűnik, a genderlobbi nem adja könnyen magát. Pár napja már leszedették a besúgó-hálózat építésére törekvő plakátot és a transznemű WC-feliratokat a Debreceni Egyetem épületében. Egy másik karon azonban újabb plakátok jelentek meg.

Olvasóink jelezték, hogy az eltávolított plakátokkal, feliratokkal kapcsolatosan korai az öröm, mert újabbak jelentek meg több egyetemi campuson és a TEOKJ épületében is. (Itt többek közt a jogi, népegészségügyi és informatika kar hallgatóinak vannak órái.)

“Jelentsd a homofóbiát!” Transznemű vécék és genderplakát a Debreceni Egyetemen

Kötelező olvasnivaló, ha már jelentettél

A Háttér Társaság szöveges plakátjai mellett feltűntek a Humen című melegmagazin cikkei is. Jelezve, hogy egyhamar nem szabadulnak a debreceni diákok az kőkeményen nyomuló genderlobbi nyomtatványaitól.

Humen interjú a kereszténység és a homoszexualitás "kibéküléséről"
Humen interjú a kereszténység és a homoszexualitás “kibéküléséről”

A faliújságra kiragasztott cikkekben többek között arról írnak, hogy kereszténység és a melegek közötti kapcsolat hogyan hidalható át, valamint hogyan lehet a továbbiakban is kőkeményen jelenteni a “homofóbiát”. De a lelkesebb olvasók bányászhatnak az LMBT hónap, a lobbizás eszközei és a HIV/AIDS program témakörében is.

A Háttér Társaság kampánya a debreceni campusokon.
A Háttér Társaság kampánya a debreceni campusokon.

A rövid beszámolót az olvasói levél utolsó mondatával zárnánk:

“A véleményünk ugyanaz erről is, mint amit az előző cikkükben írtak, bár a fölháborodásunk (egyre) nagyobb… Üdv, debreceni fiatalok”

Úgy tűnik tehát, hogy Debrecenben nem kérnek a spicliféle genderfasizmusból.