BREIT PORTAL EURÁBIA Magyar identitásvédőkről cikkezik a Breitbart

Magyar identitásvédőkről cikkezik a Breitbart

2812
0
SHARE
Az Identitás Generációról cikkezik a Breitbart.
Az Identitás Generációról cikkezik a Breitbart.

Ausztriából és Szlovéniából is érkeztek Budapestre, hogy a magyar identitásvédőkkel együtt muníciót szállítsanak a határőrségnek. A magyar-szerb határnál szolgáló katonák több doboz édességet, élelmiszert kaptak az Identitás Generáció nevezetű hazai szervezettől.

3 aktivista Ausztriából, és még kettő Szlovéniából csatlakozott a budapesti aktivistákhoz. A csoport instant kávét, csokoládét és más “luxuscikkeket” csomagolt, hogy kifejezze támogatását és szolidaritását a magyar határőrök felé.

Bódi Ábel, a magyar identitáriusok szóvivője a Breitbart Londonnak elmondta, hogy ez az akció csak a kezdete volt annak a kampánynak, amivel fel szeretnék hívni a figyelmet a határra épített kerítés hatékonyságára. A határzárat az Orbán Viktor vezette magyar kormány még 2015-ben építette.

Ábel elmondta, hogy a szervezetet aggasztja, hogy egyre növekszik a migrációs nyomás Törökországon keresztül Románia felé a Fekete tengert érintve. Úgy fogalmazott, nyomást szeretnének helyezni a kormányra, hogy hasonló kerítése épüljön a román határon is, miután a szerb határnál is rendkívül hatékonynak bizonyult a magyar kerítés.

Az árucikkeket a magyar jótékonysági szervezeten, a Zsaruellátón keresztül juttatták el a határőröknek. A szervezet az elküldött termékekről fotót is töltött fel a Facebook oldalára.

Breitbart: 99 százalékkal csökkent az illegális bevándorlás

Amióta megépült a határkerítés, a Magyarországra érkező migránsok száma 99 százalékkal csökkent. Bakondi György biztonsági főtanácsadó közlése szerint 2015-ben 391 ezer illegális bevándorló érkezett. Ez a szám 2017-ben 1184-re csökkent.

“A technikai határzár rendszere a kulcs a sikeres határvédelemhez. E nélkül lehetetlen megállítani az érkező tömeget” – fogalmazott Bakondi.

Dobozok tele finomságokkal.
Dobozok tele finomságokkal.

Miközben Magyarország megpróbálja megállítani az illegális bevándorlást, a kormány egyre nagyobb nyomás alatt van. Az Európai Unió minden uniós tagország számára kötelezővé tenné a migránsok befogadását. Az Európai Jogok Bírósága döntése ellenére, az ország kitart amellett, hogy nem akar migránsokat befogadni.

Szijjártó Péter úgy fogalmazott, hogy “a döntés nem volt jogszerű, illetve szakmai, hanem politikai”. Hozzátette “az uniós politika megerőszakolta az európai jogot és értékeket”.

Forrás: Breitbart