BREIT PORTAL DZSENDER LMBT-szörnyeteg tartott mesét kisgyerekeknek egy könyvtárban

LMBT-szörnyeteg tartott mesét kisgyerekeknek egy könyvtárban

6243
0
SHARE
Drag Queen egy könyvtárban.
Drag Queen egy könyvtárban.

Egészen sokkoló képet töltött fel oldalára a Long Beach-i Közösségi Könyvtár. A képen kvázi egy szörnyeteg látható, legalábbis ilyen jelmezt húzott magára a Xochi Mochi névre hallgató drag queen.

Nem ez az első alkalom, hogy drag queen-ek előadást tartanak kisgyerekeknek. Az LMBTQ hónap keretében több hasonló eseményt is szerveztek. De máshol a szimplán nőnek öltözött csicsás ruhában megjelenő férfiak látványa sokkolt némelyeket, most kifejezetten egy öt szarvat növesztő ijesztően sminkelt férfi/nő mesélt a gyerekeknek.

Ilyet is csak Németországban lát: Transzvesztitával pózolt Merkel a parlamentben

Kisgyerekeknek mesélt a drag queen

A Long Beach Public Library az interneten köszönte meg a vendégnek a mesemondást. A furcsa kinézetű ember a homoszexualitást és transzneműséget népszerűsítő gyerekkönyvből olvasott a gyerekeknek. Az óvodáskorú résztvevők szülei is végignézték a borzalmat, volt aki meg is köszönte a közösségi oldalon az eseményt és az előadást.

A Facebookon rengetegen kifejezték a nemtetszésüket is. Az ezer felé közelítő visszajelzések mintegy kétharmada dühös fejet takart, míg a több száz kommentből is rengetegen undorukat fejezték ki.

Forrás: Facebook