BREIT PORTAL ABORTUSZ Vér és erőszak: Mit importálunk Európába? – exkluzív beszámoló

Vér és erőszak: Mit importálunk Európába? – exkluzív beszámoló

6370
0
SHARE
Tömeges invázió várható a Száheli övből
Tömeges invázió várható a Száheli övből

A Breitportal egyik olvasója cikkünk után terjedelmes beszámolót készített Afrika szaharai Száhel övezetében tapasztalható állapotokról. Az európai hírszerzés azt gyanítja, hogy hamarosan milliós számban fognak érkezni a migránsok a kontinensről, amit az Afrikában élő magyar származású olvasónk első kézből tudott megerősíteni. Elképesztő történet. Harmadik rész.

A muszlim kisebbség terrorja

Mindenhol azt tanítják, hogy az afrikai országokat az európai kolonizáció kreálta, figyelmen kívül hagyva az etnikai realitást. Ezt úgy lehet elképzelni, mintha mindenhol elcsatolt Erdély lenne. Viszont nincsenek nemzetépítő mozgalmak. Amikor tehát egy törzset ketté vágtak és annak tagjai két országban is élnek, nem kívánnak sem új országot létrehozni, sem betagozódni a nagyobbik csoporthoz. Emiatt viszont úgy mászkálnak át a határokon, mintha azok nem is léteznének.

Az afrikai választásokat is rendszerint az etnikai különbségek határozzák meg. A pártok elnevezését figyelmen kívül hagyva, általában egy-egy törzs irányít minden politikai formációt. Sokszor előfordul, hogy egy agresszív kisebbség van hatalmon, és elnyomja a többséget. Főként ez az oka a legtöbb polgárháborúnak. Azok az országok a szerencsésebbek, ahol legalább a vallás homogén, mert a muszlim jelenlét gyakran terrorizmust és államellenes mozgolódást is hoz magával. Ez folyik most a Közép-Afrikai Köztársaságban is, de ez volt az oka a 2002-es elefántcsontparti polgárháborúnak is. Tehát egy muzulmán kisebbség megpróbál erőszakkal területet szerezni egy keresztény országban. Csádban például a Zagawa muszlim törzs a szudáni határ mellől hihetetlen agresszivitással és merészséggel uralja az országot.

Ott voltam 1990-ben, amikor Idriss Déby átvette a hatalmat a franciák segítségével. Azóta mindkét polgárháborút testközelből néztem végig. A keresztény lakosság nagyon szenved ezektől a vad és ráadásul kisebbségben levő elemektől.

A főváros belvárosát például egy 15 éves gyerek tartotta félelemben egy Humvee terepjáróval. Ha valaki szólt neki, akkor az megfenyegette egy automata fegyverrel, hogy azonnal lelövi…

Ő valamelyik Zagawa vezetőnek volt a fia. Itt persze meg kell jegyezni, hogy nemrégen Angola be is tiltotta az iszlám vallást, és ledózerolta pár illegális imaházukat, ezzel próbálva megelőzni a szomszédban történt eseteket.

Exkluzív beszámoló: Afrikába járnak pasizni az európai nők

Afrika: nőket megerőszakolják, a fehéreket leölik

Amikor az egyik népcsoport besokall, akkor indul el a “buli”. Ha fehérek is vannak a helyszínen, akkor mindkét fél számára ők az első célpont. Ilyenkor megindul a szabadrablás, és amikor már semmi nem marad, a villamosvezetékeket is kihúzzák a falakból. Csak a tömör beton marad, ami jelzi, hogy ott régen egy szép villa volt. Láttam egyszer egy 10 éves kisfiút 5-6 darab matraccal a fején masírozni, és egy asszonyt is, aki képes volt egy egész hűtőt a fején egyensúlyozva elvinni.

Ilyen helyzetben ellenőrző pontok alakulnak a városnegyedek bejáratánál, ahol elzavarják, vagy megölik a más törzsbe tartozókat, akik odamennek.

Volt egy hírhedt checkpoint, ahol egyszer a német nagykövetség női alkalmazottját megállították, és egész éjjel erőszakoskodtak vele. Az AIDS-es lett, majd öngyilkosságot követett el.

Egy héttel később egy francia nő az ő konzulátusukról ugyanígy járt! Utánanéztem, hogy mi is történt. Ezek az európai lányok a háborús hangulat csillapodásával kimentek a helyi barátjukkal motorral az éjjel, viszont a barátjuk nem mehetett a nagykövetség épületének területére. Ekkor lettek a nők elkapva és bántalmazva. Talán itt is bizonyított az előző sztoriban említett vonzódás a fehér nők és a fekete férfiak között.

Ilyenkor teljesen hétköznapi az ilyen kegyetlenkedés, a gyengébbek bántalmazása és a fegyvertelenek megölése. Mindenki láthatott már ilyen felvételeket a Youtube-on. A nőknek ilyenkor egy fokkal rosszabb, mert automatikusan célponttá válnak. Szinte nincsen olyan közülük, akit egyszer se erőszakoltak volna meg életében. Így talán sokkal érthetőbb, hogy mi zajlik napjainkban Európában. Míg itt egy fiatal suhanc az életével játszik, amikor lopni megy, addig a skandinávok még csak el sem ítélik kiskorúak megerőszakolásáért.

A legrosszabb tendencia, hogy a nagy felfordulás közepette, a fegyveres erők egy része etnikai okokból a lázadók oldalára áll. Így, amikor utazni kényszerül az ember, nem tudja, mi vár rá az ellenőrző pontokon. A hatalmon levők számára elég némi készpénz, de a lázadóknak kell minden, még a kocsi is, és ami benne van. Sok utas ilyenkor végzi az árokban egy golyóval a hátában.

Invázió Afrikából – exkluzív helyszíni beszámoló

A nagyhatalmak is rátesznek egy lapáttal

A Száhel övezetben különösen színes a terrorista szervezetek palettája. A Mahreb-i Al-Kaida (AQIM) és a Jamat al-Naszt Iszlam wal-Muszlim (JNIM) a nagyobbak. Ezeket annak idején Kadhafi pénzelte, mint “Arab Légiót”, Líbia déli határainak őrzésére. Miután Kadhafit “leváltották”, senki nem fizeti ezeket a fegyvereseket. Ők így a csempészet és az útonállás felé fordultak és az Öböl menti országok gazdag mecénásai kezdték el szponzorálni őket az Iszlám Államon keresztül. Tőlük különbözik és sokkal délebb működik a hírhedt Boko Haram.

Volt a 70-es években egy szimpatikus nomád mozgalom, akik Poliszárió néven kerültek az ENSZ közgyűlés elé. Egy országot szerettek volna alapítani a Mauritánia-Nyugat-Szahara vonalon. Utóbbi a volt Spanyol-Szahara, ma a senki földje, míg az ENSZ oda nem adta azt Marokkónak, ki természetes örökösként jelentkezett a spanyol gyarmatosítás végeztével. Mivel a senki földje, ezért nem is nagyon akartak adót fizetni az itt üzletelők. A Soros-féle gázkutatások, és a norvég orvhalászok rabolják ezt a hatalmas területet. A csempészbrigád nép Tindoufban, Algéria nyugati városában, Szaharában táborozik, és uniós segélyekből él a lakosság táborokban. A politikai helyzet megoldhatatlan Marokkó és Algéria miatt.

Az Azawad mozgalom szintén saját országot akart a nomádjainak az Észak-Mali és Észak-Niger vonalon. Ők viszont villámgyorsan nemzetközi terrorista fészekké nőtték ki magukat, a külföldi fegyverszállítások és a nagyvolumenű kokaincsempészet révén. Az AREVA nevezetű multi cég a nigeri Arlitban termeli ki az urániumot 59 francia atomreaktor számára. Franciaországnak érdeke a bizonytalanság fenntartása, és a csapatai állandó helyszínen tartása, így a dolgozók nem sztrájkolnak és a vezetők sem emelik az adókat. Örülnek, hogy élnek egyáltalán. Mauritániában primitív eszközökkel folyik az aranybányászat. Hihetetlenül gazdag terület, sűrűn olvasom a cridem.org oldalán (Mauritánia legjobb online médiája), hogy

egy fiatal meggazdagodott komoly kincseket találva. Olyan ez, mint az amerikai aranyláz annak idején.

Van viszont pl. egy ausztrál bányacég, ami valami okból elfelejtette befizetni már három éve az adót a kitermelése után. Algéria déli határán napi szinten tartóztatnak le teherautókon aranykereső brigádokat komplett felszereléssel együtt. A Nyugat-Szahara, ahol Soros is érdekelt, hihetetlen foszfát és gáz lelőhelyekkel rendelkezik. Az Exxon Mobil pl. Csádban 15 éven keresztül 0,2 százalék adót fizetett a 2 % helyett. Állítólag hivatalos papírjuk is volt róla. Most viszont vesztettek a bíróságon, de semmit nem változtatott, a művelete így is nyereséges volt, hogy otthagyta a kitermelési üzemet és a felszerelést.

ENSZ-jelentés: nem az iszlám az oka a terrorizmusnak

A Boko Haram szörnyűségei

A Csád-tó körül, négy ország határos pár száz négyzetkilométeren, itt gyilkol a Boko Haram. Őket egyértelműen katari pénzekkel támogatják, ők indították meg az igazi exodust Európa felé. Először Nigériában, majd Kamerunban támadtak fegyvertelen keresztény falvakra, kisvárosokra. Itt vasárnaponként teljes felekezeteket mészároltak le templomokban. Minden rekordot megdöntöttek. Az ottani fegyveres alakulatok lassú, de hatékony nyomására Nigerbe és Csádba is átszorultak, amikor a fogyott a tér körülöttük.

Ilyenkor motoros fegyveres csapatokkal lerohannak egy falut, és megölik a férfiakat, a 3-4 vezetőt, majd a csendőröket és végül fiatal lányokat igyekeznek elrabolni. Ezeket rabszolgaként tartják maguk körül, majd 1-2 éves átnevelés után robbanómellénnyel küldik őket valahova a tömegbe.

Egy 16 éves lány, aki csadort visel, nem kelti fel a figyelmét a város határán őrködő katonáknak, mondván, csak a piacra megy. A Boko Haram csinálta az első terhes női kamikázét is.

Az ilyen csapatoknak a célpontja sokszor az állatvásárok. Tavaly teljesen szétzilálták a kereskedelmet, hihetetlen károkat okoztak ezzel mindenkinek. A kormány kénytelen volt betiltani a vásárokat a rengeteg merénylet miatt. Ezzel egész megyéket tettek földönfutóvá, akik állatkereskedelemből és húsiparból éltek.

Nyugati csapatok

Sokan nem tudják, de Mauritániában csak a 80-as években állította le az állam teljesen a nyílt rabszolga kereskedelmet. Idén év elején még volt, akit a rabszolgaság-ellenesség miatt börtönöztek be. Tavaly a szaúdiak 286 fiatal lányt, idén kb. 180-at vásároltak fel egy sajtóorgánum szerint. A gazdag Öböl menti országokból szívesen járnak ide vadászni sólyommal és fegyverekkel. De ebben az országban valamiért nem hallunk terrorizmusról.

A franciák a száheli övezetben állandó katonai jelenlétet tartanak fent a Barkhane művelet keretében. Az ENSZ is küldött afrikai csapatokat német-holland logisztikával és harci helikopterekkel. Sajnos pont most vesztettek el egy Tigris helikopter a németek egy homokviharba. A franciák lemásolták az amerikai harcmodort, és felfegyverezték a drónjaikat. Az USA egy katonai bázist épített Nigerben és egy drónbázist Tunéziában. Természetesen ez a helyzet teljesen elkeseríti Algériát, aki amúgy a térségben a legkomolyabb politikai és fegyveres szereplő. Ráadásul teljesen körbe van véve, olykor amerikai drónok is berepülnek a térsége fölé.

Nincs hátradőlés: Elképesztő tömegek érkezhetnek Afrikából

Csak egy kis ízelítő a múlt hétről, mit importálunk Európába:

Líbia: Kilenc üzemanyag-tartálykocsi elrablása // Algéria: Két terrorista feladja magát, két másikat letartóztatnak a múltheti öngyilkos merénylet kapcsán. // Egyiptom: Két Iszlám Állam terroristát letartóztatnak. // Tunézia: Felszámoltak egy négy fős Iszlám Állam sejtet. // Angola: Katonai művelet keződdik a FLEC lázadók ellen. // Burkina Faso: Ansarul Islam emberrablást hajtott végre. // Kongó: Mai-mai gerillák megtámadták Matunda falut a Kivu-tó északi részén. // Guinea: Hét kalóz rátámadt egy kereskedelmi hajóra. // Kenya: Két halott, egy sebesült a Pokot-banditák támadása után. // Nigéria: 19 halott és 5 sebesült, miután a Fulani pásztorok megtámadták Ancha falut. // Tanzánia: Ellenzéki politikusra rálőttek. Megsebesült. // Togo: Egy halott, száz sebesült. ’64 letartóztatott egy ellenzéki tüntetés során.

A Marokkói technika

Hogyan lehetséges, hogy egy rakás marokkói vesz házakat Belgiumban? Ennyire gazdagok lennének? Természetesen nem. Az ingatlanokat a marokkói-belga kettős állampolgárok a marokkói királyi bank segítségével veszik meg a szervezet nevére. A marokkói férfi ezek után havi 0,001-es ezreléket fizet a banknak. Tehát egy 150 ezer eurós ingatlan esetében ez 150 euró visszafizetés, természetesen kamatmentesen. Mivel az épület nem magántulajdon, nem kell sem adót, sem átiratást fizetnie. Minden marokkói férfi, aki elmúlt 18 éves, akkor igénybe veheti ezt a kölcsön egyszer életében. Majd kötelezően a fia kényszerül rá a kölcsön visszafizetésére, ha nincs fia, akkor a bank visszaveszi tőle az ingatlant.

Ez így mind szép és jó, de kitaláltak egy trükköt. A marokkóiak mindig többszintes épületet vesznek, amit ki tudnak adni más bevándorlóknak pl. 500 euró/hó-ért. Ezzel a variációval mindjárt haszon is keletkezik. A sok gyerekkel és feleségekkel ők is részesülnek nem kevés állami segélyből.

Ráadásul azok után még állami lakást is igényelhetnek, mint nagycsaládosok, mert ugye az otthonuk nem az ő nevükön van.

Így egy egész marokkói ingatlant tudnak kiadni dupla áron.