BREIT PORTAL DZSIHÁD Német hírszerzés: Hamasz terroristák szivárogtak a menekültek közé

Német hírszerzés: Hamasz terroristák szivárogtak a menekültek közé

2709
0
SHARE
Hezbollah zászló.
Hezbollah zászló.

A német hírszerzés legújabb jelentése szerint a Hezbollah, és Hamasz terroristái vegyülhettek a menedékkérők közé.

A Jerusalem Post beszámolója szerint pontos adatokat nem tud a hatóság, de becsléseik szerint a Hezbollah 950 tagja tartózkodhat az országban.

A jelentés azt is közli, hogy Észak-Rajna Vesztfáliában a Hezbollah és Hamasz tagok száma is megnőtt. Előző 5 százalékkal, utóbbi 15 százalékkal nőtt az előző év adatához képest.

Erre még rájön persze, hogy a német hírszerzés elismerte, hogy több száz ISIS-es harcos is becsempészte magát Európába a menedékkérők között.

Botrány: Ötszörös életfogytiglanra ítélt terrorista publikált a New York Times-ban

Csendben tűrik a Hamasz jelenlétét

Az persze érthetetlen, hogy miért tűri a német kormány a terroristák jelenlétét, hiszen az EU és az USA is terrorszervezetnek minősíti pl. a Hamaszt. A Hezbollahot ellenben két részre osztják a németek, egy katonai és politikai szárnyra.

A terrorszervezet bizonyíthatóan kapcsolatban áll a PGD nevezetű palesztinpárti NGO-val, akik támogató rendezvényeket tartanak a Hamasz számára.

Az éves antiszemita Al-Kudsz parádé Berlinben az egyik legnagyobb ilyen esemény, rengeteg Hezbollah zászlót is lehet látni a tömegben.

A berlini polgármester már fontolóra vette, hogy jog lépéseket tesz a gyűlölködő esemény miatt. Michael Müller a BDS ellet is felemelte a szavát, amit antiszemitizmusnak minősített.

Forrás: Jerusalem Post