SHARE

Egészen sokkoló történetek érkeznek az Egyesült Államokból. Egy coloradói keresztény péket bepereltek azért, mert nem akart esküvői tortát készíteni egy meleg párnak. Most ismét provokatív megrendelést kapott: tervezzen tortát a Sátán születésnapjára.

A The Daily Signal számolt be róla, hogy szeptember végén Jack Philips-t újabb inzultus érte. Elmondása szerint, a vallásszabadság értelmében mindig teljesítette a vallási jellegű kéréseket. Most viszont Lucifer születésnapját akarta valaki tortával megünnepelni.

Fordított kereszt Lucifer szülinapjára

A megrendelés értelmében Lucifer feje felett kellett volna lennie egy fordított keresztnek.

Az eset is jól megmutatja, hogy a vallási meggyőződést mennyire megpróbálják eltiporni az Egyesült Államokban.

Phillips ügyvédeit már így is megdolgoztatta az a meleg pár, aki esküvői tortát rendelt a keresztény péktől. A Colorado állambeli bíróság diszkrimináció bűntettében el is ítélte.

Phillips a The Daily Signal-nak elmondta, hogy a hite miatt nem ünnepelhet az azonos nemű kapcsolatokat, és nem járulhat hozzá semmilyen perverzitáshoz, vagy boszorkánysághoz.

Ostrom alatt a keresztény pék

A luciferes megrendelés is a keresztény pék elleni támadás része, mivel a sátánisták vallási diszkriminációra hivatkozva perelhetik a péket.

Ráadásul egy hónapon belül ez már a második eset, hogy sátánistákról kap megrendeléseket. A következő állt az egyik emailben:

“Gondoltam, hogy megkereslek, hogy süss nekem egy tortát, mivel nagyon erkölcsös embernek tűnsz tekintve, hogy nem sütsz tortát a meleg pároknak. Tekintve, hogy a vallás egy védett kategória, remélem hogy ezt a tortát már meg fogod sütni, hogy a vallásos barátaimmal együtt megünnepelhessük Lucifer születésnapját most novemberben pár nappal Halloween után.”

Forrás: LifeSiteNews