BREIT PORTAL HAZÁM, HAZÁM Elkészült a Gender-terv: Ostrom alatt az ELTE

Elkészült a Gender-terv: Ostrom alatt az ELTE

8167
0
SHARE
Ostrom alatt a legnépszerűbb hazai egyetem.
Ostrom alatt a legnépszerűbb hazai egyetem.

Múlt hét szerdán az ELTE HÖK szervezésében megtartott LMBT előadáson lefektették azokat a célkitűzéseket, amellyel meghódítanák a magyar egyetemeket.

Mint korábban megírtuk, gőzerővel nyomul a genderlobbi az ELTE-n. Október 18-án az “Esélytelen?” címmel indították el azt az előadássorozatot, amellyel LMBT-baráttá tennék a népszerű magyar egyetemet.

A sorozatnyitó eseményen közel 100 egyetemista vett részt, akiknek a 70 százaléka maga is LMBT-személyként határozta meg magát. Az interaktív “tanácskozáson” elsőként Milanovich Dominika melegjogi aktivista szólalt fel. Ő több éven keresztül volt a Pride szóvivője, diplomát szerzett a CEU genderszakán.

Az alapkoncepció szinte már az előadás első perceiben összedőlni látszott, miután a résztvevők (többségében LMBT-tagok) 10-ből 8 pontot adtak az egyetemnek genderbarátság tekintetében. Holott az alapfelvetés az intézmény megreformálása lett volna, amire úgy tűnik mégsincs akkora szükség, mint azt a szervezők gondolták.

Fénykép az előadásról.
Fénykép az előadásról.

Persze, ha a genderlobbiról van szó, akkor a 10/8 sosem lehet elég. Akik lepontozták az ELTE-t, a következőket sérelmezték:

– a tanárok néha humoros megjegyzéseket tettek a férfi-női különbségekre
– a tanárok néga iróniával illették egy-egy megjegyzés erejéig az egyre abszurdabb módon terjedő gender-felfogást
– másnak meg az nehezíti meg az életét, hogy a tanára az anyakönyvi nevét használja, és nem az általa választott fiú nevet (az illető lány)

Az előadó megdöbbent, hogy ilyen jó osztályzatot kapott az egyetem, ezért elkezdte részletezni, hogyan kellene még jobban megreformálni a többségi felfogást.

Gender-terv

Indítványozására meghatározták azokat a javaslatokat, tervet, amivel átformálhatnák az ELTE-t:

– gendersemleges mosdók létesítése
– kötelező felvilágosítás, továbbképzés oktatóknak és hallgatóknak LMBT témában
– hivatalos LMBT-barát minősítés létesítése, kitűzni a szivárványos zászlókat az egyetem bejáratához.
– az ELTE gyakorló gimnáziumaiban már a középiskolában tanítani a genderfelfogást
– az ELTE vezetése vegyen részt a Pride-on ELTE-s zászlóval
– gendersemleges sportolási lehetőségek
– jelzőrendszer a “homofób” atrocitások ellen

Meglepő módon felmerült az egyetemi lelkészség létesítése, ami talán az egyetlen értelmes javaslat volt a nagy Gender-tervben. Tekintve, hogy a hívő LMBT-személyek számára talán segítséget jelenthet, ha a lelkészek segítenek az érintetteknek a problémák feldolgozásában. Persze ezt ellenezte az előadó, majd a pszichológusok bevonását sürgette. Mivel többen is felszólaltak a javaslat mellett, bennmaradt a tervben.

“Jelentsd a homofóbiát!” Transznemű vécék és genderplakát a Debreceni Egyetemen

Dominika saját javaslatokkal is készült, amelyeket fel is sorolt:

– névváltoztatás lehetősége a hivatalos dokumentumokban
– biztonság és orvosi segítség a kollégiumokban
– Facebookon hirdetni, hogy az ELTE LMBT barát
– gólyatáborok LMBT-baráttá tevése
– LMBT-emberek delegálása a HÖK-be
– egyetemi támogatásból végzett rendszeres HIV-szűrés

Vitának helye nincs

Az előadások során több kritikus hallgató is felszólalt, akik kérdéseikre nem kaptak érdemi választ. Volt, aki azt furcsállta, hogy ha az érintettek már most is jól érzik magukat az egyetemen, akkor a HÖK miért nem inkább más kisebbségek (etnikai, vallási) ügyeivel foglalkozik. Többen a célkitűzések és alapfelvetés tekintetében is kérdéseket vetett fel, de a vitának még a lehetőségét is elvetették. LMBT-felfogást vitán felülinek tekintették.

Jogos kérdés merült fel azzal kapcsolatban is, hogy vajon egy programtervező informatikusnak miért kellene kurzust tartani a genderelméletről. Ő nem emiatt jött az egyetemre. Megint ésszerű felvetés, hogy a “homofób” jelentgetősdi a marxista ideológia egyetemi terjesztésére hajaz, ami rossz történelmi emlékeket idéz.

Nem adják fel: tovább nyomul a genderlobbi Debrecenben

Úgy tűnik az Egyesült Államok és Nyugat-Európai mintára szisztematikus módon erőszakolnák meg a többségi akaratot és kényszerítenék rá a gender-felfogást a jövő nemzedékére.

Ahogyan ezt a közelmúlt tapasztalatai mutatják, ez a szólás-, vélemény-, és vallásszabadság korlátozásával jár.

Most még van esély, hogy gátat szabjunk a 21. század eme végtelenül torz és diktatórikus ideológiájának. De tudomásul kell venni, hogy az ostrom elkezdődött.