BREIT PORTAL DZSENDER Homoszexuális tinivel sokkol a Disney

Homoszexuális tinivel sokkol a Disney

6473
0
SHARE
Disney-mese: meleg fiúbarát szerelmes a fiúba, akibe a főhős szerelmes.
Disney-mese: meleg fiúbarát szerelmes a fiúba, akibe a főhős szerelmes.

A Disney-nél úgy tűnik, most már alapkövetelmény, hogy gender-történelmet írjanak. Miután egy Disney-mesében elcsattant az első csók, valamint egy Disney-filmben megjelent az első meleg karakter, most a sorozatok terén is ostromolják a fiatalokat.

A Disney Channel “Andi Mack” nevezetű sorozatának második évadjában már egy homoszexuális szál is elindult. A TV-széria az egyik legnépszerűbb sorozata a csatornának, egy 13 éves lányról és barátairól szól. A most készülő epizódban az egyik kulcsszereplő (fiúbarát) Cyrus döbben rá arra, hogy szerelmes Jonahba, akibe a főszereplő lány is szerelmes.

Homokos tini egy katolikus családban? Vége a botrányos sorozatnak

Homoszexuális tanmese 6 éves kortól

Szóval, van egy lány, aki szerelmes egy fiúba. A lány egyik fiúbarátja is szerelmes ugyanabba a fiúba. Ez lesz az első alkalom, hogy a csatorna meleg karakter adoptál a sorozataiba.

A Lizzie McGuire-t is jegyző alkotó, Terri Minsky szerint a széria amúgy is arról szól, hogy a fiatalok hogyan vállalják fel őszintén önmagukat, ezt kívánta erősíteni a meleg szállal.

A sorozatot a felmérések szerint általában a 6-14 éves lányok nézik, tehát átlagban 10 éves a célcsoport. Pont a genderlobbi kedvenc célközönsége.

Forrás: Fortune