BREIT PORTAL DZSENDER LMBT-mesekönyvvel ostromolják a legkisebbeket

LMBT-mesekönyvvel ostromolják a legkisebbeket

3337
0
SHARE
Melegcsók a mesekönyv végén.
Melegcsók a mesekönyv végén.

A megállíthatatlan genderlobbi a legváltozatosabb eszközökkel igyekszik megnyerni a fiatalokat. Legutóbb például egy tengerészekről szóló mesekönyv kapott két leszbikus és két homoszexuális főszereplőt.

Maiden Voyage
Maiden Voyage

A Maiden Voyage nevezetű új könyv egy adománygyűjtő akció eredménye. A művet két híres meleg színész is nyíltan támogatta, Sir Ian Mckellen és George Takei. A történet egy halász lányáról, Ru-ról szól, aki egy kincses térképet örököl és tengerre szál. Utazása során találkozik Freya-val, egy másik hajó bátor kapitányával.

A sorozat első kötete.
A sorozat első kötete.
LMBT-lobbi 5 éveseknek

A könyv célközönsége 5-10 éves korosztály. A sorozat megelőző darabja két meleg férfiról szólt, az “ígéret földje” címmel. Egy parasztfiú és egy herceg lesz szerelmes egymásba.

A mesekönyv alkotói. Beszédes arcok.
A mesekönyv alkotói. Beszédes arcok.

A Promised Land Tales társalapítói Adam Reynolds és Chaz Harris. Az alkotók nagyon fontosnak tartják a meleg szereplők hősként való bemutatását, hogy a fiatalok szemlélete is megváltozzon a kérdésben.

Ráadásul a záró jelenetet pont azért ábrázolták egy meleg csókkal, mert állítólag a Pulse bár mészárosa is undorodott két csókolózó meleg férfi láttán. (A dolog csak ott hibádzik, hogy az elkövető rendszeres látogatója volt a melegbárnak, maga is homoszexuális volt.)

A könyvet jövő nyáron dobják piacra.

Forrás: Kickstarter, Huffington Post