BREIT PORTAL DZSENDER “Államilag támogatott pornó”: 11 éveseket “tanított” az LMBT tanár

“Államilag támogatott pornó”: 11 éveseket “tanított” az LMBT tanár

3184
0
SHARE

Betelt a pohár a szülőknél, amikor megtudták egy New York-i iskola tanára a homoszexualitásról és transzneműségről adott grafikus tartalmakat 11 éves gyerekeiknek.

A tiltakozás után fizetett szabadságra küldték a Cambridge Central High School egészségügy-tanárát, Jacqueline Hall-t.

A lavinát az egyik szülő, Sirell Fiel indította el a közösségi oldalakon, miután fia hazahozta a kapott anyagokat. A videót eddig több mint félmillióan látták. Amikor rákérdezett a gyereknél, hogy mi volt ma a suliban, a fiú elmesélte, hogy az osztállyal meglátogattak egy nem nélküli embert.

LMBT-szexkézikönyv a New York-i kisgyerekeknek

Amikor a házi feladatoknál akart neki segíteni, akkor szembesült a “gender identitással” kapcsolatos anyagokkal.

“Amikor bizonyos dolgokat a fiainknak meg kell tanítani, azt jobb szeretnénk mi csinálni. Nem az iskola, és nem a hetedik osztályban…”

A 42 oldalas kis könyvecskében egy sor olyan kifejezés és grafikon volt, ami többek között azt magyarázta, hogy mit csinál a férfi, aki egy homoszexuális aktusban a passzív szerepet tölti be…

Az apa elismeri, hogy a gyerekeknek tudniuk kell a melegekről és heterókról, hogy egyiket se zaklassák és bántalmazzák. De azt már erőteljesen kifogásolja, hogy az anális szexet az adófizetők pénzén osztálytermekben kell tanítani.

“Ez államilag támogatott pornó!”

A tanár a beszámolók szerint a nemváltoztatásról is oktatta a gyermekeket.

Forrás: Post-Star