BREIT PORTAL HAZÁM, HAZÁM Mi a fenét művel Magyarország az ENSZ-ben?

Mi a fenét művel Magyarország az ENSZ-ben?

4587
0
SHARE
Kép az ENSZ-ülésről.
Kép az ENSZ-ülésről.

Úgy tűnik, az ENSZ nem tud leszokni azon perverz éves rituáléjáról, hogy az alapító célkitűzéseit megerőszakolva kizárólag Izrael lejáratására használja fel “jogvédő” üléseit. S ehhez már évek óta Magyarország is vígan asszisztál.

Az ENSZ Általános Ülésének Negyedik Tanácsa a 193 résztvevő tagország jelenlétében összesen 9 határozatban ítélte el Izraelt a különböző jogsértésekért. Az arabok által szponzorált határozatokban a zsidó államot elsöprő többségben (50-szeres túlerő!) elítélték háborús visszaélésekért, a palesztin “menekültekkel” szembeni bánásmód miatt, a Golán fennsík és más “megszállt” területeken végzett műveletei miatt.

Fogalmunk sincs, mit művelünk

A magyar átlagember még azt sem igazán tudja, hogy kik is a nemzet képviselői az Európai Parlamentben. S ez nem az ő hibája! Nem ad a magyar sajtó hírt az uniós döntésekről, ülésekről, határozatokról, mivel azok teljesen figyelmen kívül hagyják az európai polgárok közvetlen véleményét és a fejük felett kívánnak dönteni mindenről. De ezt jól tudjuk.

Most ehhez képest az ENSZ egy totális fekete lyuk. Ha nem éppen egy nagy vezető, vagy diktátor tart valami botrányos beszédet, az ember azt se tudná, hogy létezik a szervezet. Arról meg pláne fogalmunk sincs, hogy Magyarország mi a csudát művel a különböző üléseken. Pedig kellene.

A mai nap dicső hazánk bólogató Jánosként úgy az uniós narratíva szerint szavazott, mint annak a rendje. Mind a 9 elítélő borzasztóan pökhendi, egyoldalú és abszurd határozatot megszavazta, amely hamis állításokat fogalmaz meg Izraellel szemben.

Magasról tesznek a palesztinokra

Az ENSZ óriási igyekezetében persze elfelejtett említést tenni a Hamasz késeléseiről, lövöldözéseiről és gázolásairól, amiket az izraeli zsidókkal szemben követtek el. Ahogy nem született elítélő határozat Mahmúd Abbásszal és a palesztin vezetéssel szemben sem, amely a mai napig rendszeresen hergeli az állami médián keresztül a palesztin átlagembereket, hogy öngyilkos akciókkal késekkel rontsanak neki izraeli katonáknak, ártatlan civileknek, nőknek és gyerekeknek.

Legyen egyértelmű egyszer és mindenkorra, az ENSZ-t nem érdekli a palesztin nép és az emberek jogai. Az ENSZ-t kizárólag az érdekli, hogy eleget téve éves szakrális rituáléjának, mint bűnbakot feláldozza Izraelt az arab lobbi előtt az oltáron sutba dobva az alapjogi chartát, amely egyenlő bánásmódot ígért a kezdetekben minden nagy és kis országnak egyaránt.

Szavazás az ENSZ-ülésen.
Szavazás az ENSZ-ülésen.
Éhezők viadala egy vesztessel

Ehhez képest egy olyan Éhezők Viadalát kreált az általános ülésekből, ahol minden résztvevőnek a feladata levadászni a zsidó államot. Merthogy az elítélő határozatokat Izrael kapja túlnyomó részt. Összesen 6 határozatot kapott az összes többi ország együttvéve. Ebbe szorult bele Szíria, Észak-Korea, Irán, a Krím, Mianmar és az Egyesült Államok is a Kuba-embargó miatt.

Hihetetlen, de a mostani ülésszakot is megússzák a legnagyobb jogtiprók. Nem lesz szó Szaúd Arábiáról, Törökországról, Venezueláról, Kínáról, Kubáról, Pakisztánról, és Zimbabwéről sem.

A hab a tortán, hogy még Szíria is Izrael képébe röhög és arról panaszkodik, hogy a Golán fennsíkon mennyire nagy jogtiprásokat követ el Izrael a szíriai polgárokkal szemben (hamis vád). Visszaköveteli magának a földterületet is. Teszi ezt az az Aszad rezsim, amely az elmúlt hat év során a polgárháborúban több százezer szíriai polgár haláláért felel, sőt a hírszerzési jelentések szerint vegyi fegyvert is bevetett saját népe ellen. Az ENSZ pedig szorgalmazza, hogy rendeljenek még több embert ezen gyilkos rezsim alá. Ez több, mint gyalázat.

Ráadásul Irán közben vígan zsidózik. Az ülés alatt a “nagyérdemű” közösség füle hallatára a delegált az izraeli kollégának azt üzeni: “Jobban tenné, ha inkább elhúzna egy zsinagógába, hogy meggyónja a rezsimjének szaporodó bűneit.”

Szíria sem fukarkodott a jelzőkkel, így fogalmaztak: “A cionizmus egy tömegpusztító fegyver. Az az igazi biológiai vegyi fegyver.”

Magyar robot brüsszeli üzemmódban

S külön gyalázat, hogy ehhez Magyarország asszisztál, és beáll azon gyilkos országok közé, akik képmutató és gonosz módon a Közel-Kelet egyetlen demokratikus országát tapossák. Robot módjára nyomkodjuk a gombokat Brüsszelnek meghajolva. Holott az igazi bátorság az lenne, ha ki mernénk állni és az egész világ szeme láttára mondanák megálljt az EU-bürokráciának, s nem csak otthon a köztereken.

Dagadna a mellünk a büszkeségtől, ha a mai ülésen jelenlevő magyar delegált, Dr. Goldea Dániel a mikrofonban kijelentette volna a másik 192 államnak, hogy ebben a színházban nem kíván részt venni. Hanem az igazság mellett kardoskodva ellene szavaz az egyoldalúan abszurd határozatoknak.

Szégyen, hogy hazánk épp úgy alulmaradt a nemzetközi porondon külpolitikai kérdésekben, mint ahogyan a válogatott zombi módjára szenved Andorra és Luxemburggal szemben. Kár, hogy az előbbinek sokkal nagyobb a tétje.

Határozatok forrása: UN Watch itt, itt és itt