BREIT PORTAL DZSENDER Ő itt Anasztázia, Németország első transznemű katonai vezetője

Ő itt Anasztázia, Németország első transznemű katonai vezetője

6607
0
SHARE
Anasztázia, a német alezredes...
Anasztázia, a német alezredes...

Valahol az ember úgy képzeli el, hogy az európai országok az Egyesült Államokkal verejtékes versenyt futva igyekeznek meggyőzni a világot: ki a legtoleránsabb a világon.

A nyugati kultúra koporsójába beütött újabb szög, hogy Németország történelmet írt (már szégyellem leírni, mert olyan pozitívnak ható szófordulat) azzal, hogy kinevezte az első transznemű katonai vezetőjét.

A kinevezés persze egy fricska Trump elnöki rendeletére, melyben megtiltotta a transzneműek hadseregben való szolgálatát.

A kép jobboldalán, ha a valakinek nem lenne egyértelmű.
A kép jobboldalán, ha a valakinek nem lenne egyértelmű.
Fullba nyomni a kretént

S erre volt a németek válasza Anastasia Biefang személyében, aki alezredesként két évvel ezelőtt vallotta be feletteseinek, hogy transz. (Bár felettébb érthetetlen, hiszen nyilván mindenki látta rajta, nem?)

Az ügy abszurditása, hogy az illető férfi/nő 700 katonának ad utasításokat jelenleg a logisztikai egységben. A 43 éves férfi/nő már 23 éve szolgál a seregben. A német védelmi miniszter, Ursula von der Leyen Trumpra reagálva leszögezte, nem engedhetik meg maguknak, hogy bárki félve szolgáljon.

Ilyet is csak Németországban lát: Transzvesztitával pózolt Merkel a parlamentben

Persze Németország nem csak ezzel a húzással éllovas a liberálfasizmusban. Újabban bevezették hivatalosan is a harmadik nemiséget a dokumentumokban. Rajtuk kívül még Ausztráliában, Indiában, Új-Zélandon és Nepálban van ilyen lehetősége az embereknek.

Forrás: PinkNews