BREIT PORTAL TENGERENTÚL Nap hőse: Fake News-os pólóban ment osztálykirándulni a CNN-be

Nap hőse: Fake News-os pólóban ment osztálykirándulni a CNN-be

4543
0
SHARE
Jaxon Jester, a CNN-t ekéző pólóban.

A georgiai Dekalb megye hetedik osztályos diákja úgy döntött a CNN-be tervezett osztálykirándulást megspékeli egy “Fake News Network”-ös pólóval. Jár a pacsi.

Persze az iskola már nem volt elalélva attól, hogy a fiú meghekkelte az atlantai székhelyre induló kirándulást. Így arra kényszerítették, hogy cserélje le a felsőjét.

Az eset után a srác szülei a blogjukon fejtették ki gondolataikat:

Vélemény a CNN-es osztálykirándulásról

“A Dekalb iskoláinak alkotmányos problémái vannak az első alkotmánykiegészítéssel. (Szólás-, és véleményszabadság – szerk.)

Még októberben a Cedar Grove gimnázium diáklányai térdelve tiltakoztak az egyik rájátszás meccsen. A Dekalb Iskolák hivatalos közleménye arról szólt, a diákoknak joguk van kifejezni a szabad véleménynyilvánításhoz való jogukat. A céljuk az, hogy ne korlátozzák a diákok szólásszabadsághoz való alkotmányos jogát.

A CNN népszerű célállomása az iskola osztálykirándulásainak.

Minden évben a Peachtree Charter Általános Iskola elviszi a hetedikes diákjait a CNN valamelyik stúdiójába.

Döbbenetes leleplezés: Sz*rnak tartja a választókat és hazudik a CNN

Ebben az évben is bejelentették a túrát, s a hetedikes fiam, Jaxon megkért, hogy vegyek neki az osztálykirándulásra egy FNN-Fake News Networkos pólót. Mint az első alkotmánykiegészítés lelkes támogatója, eleget tettem kérésének. Kiválasztottuk és megrendeltük az Amazonról a pólót. Az anyja figyelmeztette, hogy a döntése lehet, hogy másokban ellenérzést vált ki, és erre készüljön fel. Kijelentette, hogy tisztában van a következményekkel, de szeretné ennek ellenére is hordani a pólót.

Jaxon Jester suliba indulás előtt.
Jaxon Jester suliba indulás előtt.

Nancy ezt a képet lőtte róla reggel az iskolába indulás előtt.

Nem sokkal később jött a hívás az igazgatótól, amelyben tájékoztatott, hogy arra utasították a fiunkat, hogy cseréljen pólót.

Csalódott vagyok a döntés kétszínűsége miatt. Néhány diáknak megengedik, hogy egy ellentmondásos akciót hajtsanak végre a nemzeti himnusz alatt. Az én fiam viszont le kell, hogy vegye a pólóját, mert valakinek nem tetszik. A szabad szólás és véleménykifejezés védelmezője vagyok, akkor is ha az elhangzottakkal nem értek egyet, vagy kényelmetlen helyzetbe hoz.”

Forrás: Stan Jester blogja