BREIT PORTAL HAZÁM, HAZÁM Botrány: Pornóval akarják eladni az Apa magazint

Botrány: Pornóval akarják eladni az Apa magazint

5472
0
SHARE

Olvasónk szúrta ki, hogy az egyik Tescóban az újságok között a tavaly ősszel induló Apa magazint a Playboy-jal együtt árulják.

Egészen felháborító reklámmal szembesült az, aki az Apa magazin legfrissebb számához kívánt hozzájutni. A Kiss Ádám nevével fémjelzett aktuális számhoz, most akciósan jár a Playboy nevezetű pornómagazin is. A sárga csíkban jelzett hirdetés azt üzeni:

A férfinek két oldala van.

Az Apa + Playboy egy fóliába csomagolt száma most akciósan csak 995 forintba kerül. A kiadó ezzel azt üzeni, hogy minden férfinek két oldala van: egyrészt felelősségteljes apa, másrészt egy nőket tárgyiasító Heffner-termék rajongója. Ha úgy tetszik, pornófüggő. Mintha csak eleve determinálnák a társadalom férfi tagjait, hogy még házas emberként is pornó magazinokat lapozgassanak.

Mézesmadzag az Apa magazin

Az akcióhoz persze hozzátartozik, hogy mindkét magazint a Marquard Média Magyarország lapkiadó adja ki. (Termékeik között van a Joy, az Éva, az InStyle, a Shape, a Runners, a Men’s Health és az említett két magazin.)

Ennek ellenére felháborító, hogy a kiadó a profitmaximalizálás céljából a történelem szemétdobjára kerülő Hugh Heffner lapját pont egy olyan társadalmi réteghez kívánja eljuttatni, amely nagyon is helyesen megházasodik és családot alapít. Ezzel a kiadó házasság-, és családromboló politikát folytat, megszégyenítve a férfi nemet. Persze bőven érheti őket kritika a nőket tárgyiasító és gyalázó Playboy magazin miatt is.

S mindezt még csak tetézi, hogy ezt hogyhogynem pont az elmúlt hónapokban kirobbant zaklatási botránysorozat kellős közepén teszik meg.

Elsőre szimpatikusnak tűnt az Apa magazin, ám most kiderült, hogy csak mézesmadzagnak használják, hogy a válságban levő pornóterméküket életben tartsák. Lelkük rajta.

Nehogy már, pont ezek oktassanak minket, hogyan kell apának lenni…