BREIT PORTAL DZSENDER Így nyomul a genderlobbi a Corvinuson

Így nyomul a genderlobbi a Corvinuson

4883
0
SHARE
Ostrom alá vonta a genderlobbi a hazai egyetemeket.
Ostrom alá vonta a genderlobbi a hazai egyetemeket.

Úgynevezett Élő Könyvtárat tervez néhány Corvinusos hallgató tavasszal. Ezen LMBTQ személyek avatnák be az érdeklődőket, hogy milyen LMBTQ-nak lenni…

Egyik olvasónk jelezte, hogy az egyetem hallgatói körében kering egy kérdőív, melyből kiderül mivel készül tavasszal az LMBTQ közösség.

A kérdőív szerint négy lány és egy fiú hallgató egy olyan LMBTQ projekten dolgozik, amelynek központi projektje a Corvinus Living Library.

Ennek lényege az, hogy nem könyveket, hanem embereket lehet úgymond kikölcsönözni beszélgetések erejéig.

Valójában ez annyit takar, hogy az E és a C épületek között “napközi hangulatot teremtenének fotelekkel, babzsákokkal, asztalokkal.” “Lenne halk zene, nasi, innivaló, napellenző” – csábítgatják a válaszadókat a szervezők.

LMBTQ projekt a Corvinuson
LMBTQ projekt a Corvinuson

A tervek szerint minden csoportnál egy LMBTQ tag osztaná meg a történetét és a “kirekesztéssel kapcsolatos tapasztalatait”. A leírás szerint az LMBTQ személyek beszámolnának, hogy

“szexuális orientációjuk miatt milyen előítéletekkel és diszkriminációval szembesülnek nap, mint nap társadalmunkban.”

A szervezők biztosítják a résztvevőket, hogy “a programról nem készülne se fotó, se videofelvétel, nem lenne nyoma, hogy ki járt ott.”

Elkészült a Gender-terv: Ostrom alatt az ELTE

Ostrom alatt az egyetemeink

A tavaszra tervezett projekt tökéletesen beleillik abba a genderhadjáratba, amit az ELTE-n és a Debreceni Egyetemen nyomnak a genderlobbi képviselői.

Az ELTE-n szervezett LMBTQ barát törekvések előmozdítását célzó eseményen kísértetiesen hasonló kérdéseket tettek fel, mint a mostani Corvinusos kérdőívben.

“Ön szerint mennyire elfogadóak a Corvinusos diákok az LMBTQ közösség tagjaival kapcsolatban?”

– szól az első kérdés. “Mit gondolsz, milyen sztereotípiák élnek az LMBTQ közösség tagjairól a Corvinusos diákok fejében?” – szól a második.

Nem adják fel: tovább nyomul a genderlobbi Debrecenben

Nem árt felismerni, hogy már javában ostrom alatt vannak a hazai egyetemek is.