BREIT PORTAL DZSENDER Az ELTE-n is akcióztak a genderlobbisták

Az ELTE-n is akcióztak a genderlobbisták

7737
0
SHARE
Ostrom alatt a legnépszerűbb hazai egyetem.
Ostrom alatt a legnépszerűbb hazai egyetem.

A Debreceni Egyetemhez hasonlóan az ELTE Társadalomtudományi Karán is megjelentek a homofóbiát üldöző feliratok.

Már korábban írtunk róla, hogy a Debreceni Egyetem különböző épületeiben gőzerővel nyomulnak a genderlobbisták. Először a mosdókra került fel a “transznemű vécé” felirat. Majd a faliújságon jelent meg a buzdítás: ha bármilyen inzultust észlel bárki LMBTQ-tag, azonnal jelentse. A gond csak az, hogy az eddig is büntetőjogi kategóriába tartozó erőszak és bántalmazás mellé olyan kifejezések is bekerültek, mint pl:

elkülönítés, előítélet, sztereotípia, beszólás, elutasítás és kiközösítés.

Gyakorlatilag tehát a szabad szólás-, és vélemény korlátozására törekszik a genderfasizmus hazánkban is. Reménykedve, hogy visszahozható a 20. század terrorállamainak rettegett eszköztára.

Plakát az ELTE TTK HÖK faliújságán.
Plakát az ELTE TTK HÖK faliújságán.
Az ELTE-n is akcióztak

Most az ELTE-n is megjelentek a Háttér Társaság emblémájával ellátott lapok. Ezeket az ELTE TTK HÖK Szociális faliújságán szúrta ki egyik olvasónk. A kommunista módszerekre hajazó projektet a leirat alapján támogatja többek között a Norvég Civil Támogatási Alap is.

EZT OLVASTAD? A CORVINUSON IS AKCIÓZIK AZ LMBTQ

A Lágymányosi campus sport faliújságán közzétett felirat egyenesen azt üzente:

“A homofóbia az idióták erkölcse.”

A Lágymányosi campus sport faliújságán.
A Lágymányosi campus sport faliújságán.

Fontos megjegyezni, itt nem azzal van a baj, hogy jogvédő szervezetek népszerűsítik magukat. Minden állampolgárt megilletnek a védelem. Viszont itt a felsorolt kifejezések arra engednek következtetni, hogy itt a sokadik generációs szabadságjogokat az alapvető emberi jogok hátrányára igyekeznek érvényesíteni. Pl.

nem kell sokáig várni arra sem, hogy gyűlölet-beszédnek minősüljön, hogyha egy keresztény azt mondja, bűn a homoszexualitás.

Az ELTE-n tovább zajlik a genderlobbi ténykedése. Legutóbb egy rendezvényt tartottak, amelyen meghatározták a tervet, amellyel LMBTQ-baráttá tennék az egyetemet. (Holott a jelenlevők többsége már ott helyben jelezte, hogy az intézmény már így is az.)