BREIT PORTAL DZSENDER Már a BME-n is vadászni kell a “homofóbok”-ra

Már a BME-n is vadászni kell a “homofóbok”-ra

8140
0
SHARE

Lassan az ember már kezdi úgy érezni, hogy a hazai egyetemeken listázzák, hogy kik homofóbok és kik toleránsak. Ezúttal a plakátok a BME egyik faliújságán tűntek fel.

A Breitportal már hetek óta cikkezik arról, hogy a genderlobbisták (vagy genderfasiszták, kinek hogy tetszik) igyekeznek egyfajta besúgóhálózatot kiépíteni a magyar egyetemeken.

Az első információkat Debrecenből kaptuk olvasóinktól. Többen is megkerestek, hogy a WC-k felé kiragasztották a “transznemű vécé” feliratokat. Majd mikor azokat eltávolították, a faliújságot árasztották el a rendkívül áthallásos plakátok. Majd követezett a Corvinus, az ELTE és a BME is. Háború indult az alapvető szabadságjogok ellen, és

ez nem nyílt háború, hanem jogvédő kifejezések falovába rejtett hadüzenet. Ez a genderfasizmus.

Mit akarnak?

A homofóbia meghatározása, mint olyan az érintett LMBTQ-jogvédő szervezet részéről meglehetősen megfoghatatlan. Míg egyrészről a hazai törvényhozás is elítéli, hogyha bárkit zaklatnak, bántalmaznak, stb. az etnikuma, vallása, testi adottságai, vagy épp “szexuális orientációja” miatt, a plakátolók egy újabb szintre emelnék a melegekkel szembeni jogsértések köré.

A felsorolt homofób cselekedetek között egészen nüansznyi dolgokat is felsorolnak, ami szerves részét képezi a szabad szólás-, és véleményszabadságnak.

A látottak alapján úgy tűnik, az ember nem mondhatja el a véleményét a homoszexualitásról és más egyéb szexuális viselkedésekről, perverziókról. Nem döntheti el, kivel akar barátkozni, kivel akar együtt dolgozni, pihenni. Adott esetben, nem állhat ki hite mellett, és nem fogalmazhat meg józan szociális és társadalmi vitapontokat az üggyel kapcsolatban.

Mert az túl offenzív.

De egyszer is mindenkorra ki kell jelenteni, hogy

fontosabb a szólás-, és véleményszabadság az LMBT tábor érzelmi állapotánál.

Nem szabad engedni, hogy a 21. századi modern fasizmus táptalajra leljen hazánk legnevesebb intézményei falain belül.

Mentsük meg az ELTE-t, a Corvinus-t, a BME-t és a Debreceni Egyetemet is, ameddig még nem késő. Úgy tűnik, hogy nagyon fogyunk ki az időből…

Korábbi cikkeink:

“Jelentsd a homofóbiát!” Transznemű vécék és genderplakát a Debreceni Egyetemen

Az ELTE-n is akcióztak a genderlobbisták

Így nyomul a genderlobbi a Corvinuson