BREIT PORTAL EURÁBIA Itt a Facebook újévi ajándéka: letiltották a Breitportal cikkét

Itt a Facebook újévi ajándéka: letiltották a Breitportal cikkét

6646
0
SHARE

Talán nem is eléggé tökös az az oldal, amit a Facebook-isten még egyszer sem regulázott meg. Most megtörtént. Épp szilveszter előtt pár órával. Megkaptuk a plecsnit.

A Breitportal egy alternatív, keresztény-konzervatív hír-, és véleményportál, ami sosem félt leírni az igazságot, legyen szó tömeges bevándorlásról, a kontinens iszlamizációjáról, vagy éppen az erőszakos genderlobbiról. Idén is ezt fogjuk tenni. Tavaly több, mint egymillióan látogattatok az oldalunkra, köszönjük a bizalmat.

Zuckerberg véleménydiktatúrája

Szeptember elején írtuk meg, hogy egy Osztrák Katonai Magazinban közzétettek egy hivatalos (!) jelentést, mely szerint tömegesen érkezhetnek hamarosan a bevándorlók Afrikából. A cikkben semmilyen minősítő jelzővel nem illettük a migránsokat, mindössze objektívan szemléztünk egy hírt az osztrák sajtóból.

S ez nem tetszett a Facebook-nak.

“Úgy tűnik, hogy olyasmit tettél közzé, ami sérti közösségi alapelveinket. Eltávolítjuk azokat a bejegyzéseket, amelyek faji, etnikai, nemzeti, vagy vallási hovatartozás, szexuális irányultság, nem vagy fogyatékosság alapján támadnak embereket”

-írta meg kedélyesen a Facebook.

Hírdiktatúra van Cukorhegyiéknél.
Hírdiktatúra van Cukorhegyiéknél.

Persze konkrét szabályszegésre nem tettek utalást, ahogyan nem adtak helyt a fellebbezésnek sem. Mindössze udvariasan arra kértek, hogy olvassuk el a gyűlöletbeszéddel kapcsolatos útmutatásaikat.

Nos. Megtettük. Bár a közzétett irányelveket hihetetlenül szabadon lehet értelmezni, szinte betarthatatlanok, a cikkünk mégsem ütközött egyik pontba se. Hivatalos jelentés arról, hogy egy embertömeg A pontból B pontba megy.

A Facebook se nem békés, se nem biztonságos, se nem szabad.
A Facebook se nem békés, se nem biztonságos, se nem szabad.

Persze abba beleőszülnénk, ha meg akarnánk magyarázni a liberális oldal véleménydiktatúráját. Ezen szenvedjenek ők. Mi addig publikáljuk az igazságot, amíg véglegesen ki nem tiltanak innen.

Ezt akarták eltitkolni

Ha már tiltás, akkor álljon itt a valóság az afrikai helyzetről. A pár mondatos szemlézésünkre megkeresett minket egy a száheli övezetben dolgozó magyar vállalkozó és terjedelmes tanulmányt írt arról, hogy miként is kell elképzelni a helyet, ahonnan hamarosan milliók indulnak majd útnak.

Itt lehet elolvasni a részeket:

Invázió Afrikából – exkluzív helyszíni beszámoló

Vér és erőszak: Mit importálunk Európába? – exkluzív beszámoló

Exkluzív beszámoló: Afrikába járnak pasizni az európai nők

És persze a letiltott hírecskét:

Nincs hátradőlés: Elképesztő tömegek érkezhetnek Afrikából

Mindenkinek Boldog Új Évet és Teljes Szólásszabadságot 2018-ra is!