BREIT PORTAL DZSENDER Kiszivárgott videó: Káromkodva üzent Clinton az “ellenállóknak”

Kiszivárgott videó: Káromkodva üzent Clinton az “ellenállóknak”

2563
0
SHARE
Hillary Clinton üzen a feministáknak.
Hillary Clinton üzen a feministáknak.

A volt külügyminiszter és a vesztes elnökjelölt Hillary Clinton Trump-ellenes buzdítása elég obszcénre sikerült.

Nem teljesen világos, hogy mikor és hol készült a felvétel, de egy videóban Clinton a feminista tüntetéseken résztvevőket bátorítja. Az persze nyilván mindenki számára nyilvánvaló, hogy a “Nők Menete” cseppet sem a nőkről, és a jogi-társadalmi egyenlőségükről szól, hanem a Donald Trumppal szembeni ellenállásról. Erről videók százai tanúskodnak, amik a felvonulásokról készültek.

Nos ebben az ellenálló hangulatban a Huffington Post kommentátorának, Alex Mohajernek sikerült becserkésznie a demokrata ex-elnökjelöltet.

Ezt mondta Clinton

Clinton a videóban azt mondja:

“Helló mindenki, csak köszönetet akartam mondani. Köszönet a feminizmusotokért, az aktivizmusotokért, és remélem, hogy továbbra is kitartotok emellett a rendkívül fontos és jó ügy mellett.”

Majd valaki beleszól a kamerába, és Clinton így folytatja:

“S hadd mondjam el, ezt az “Aktivista K**vák Támogató K**váknak” üzentem. Szóval hajrá!”

Egyelőre nem világos, hogy most egy feminista csoportot neveznek-e így, vagy az elnökjelölt kvázi lek**vázta a tüntetőket.

Bár ez utóbbi se volna túl meglepő a tüntetésen felszólalók hangvételét tekintve. Ugyanis a mikrofon mögé kerülő celebritások előszeretettel szitkozódtak és káromkodtak a kisgyerekes felvonulók előtt, ha éppen Trumpról, vagy a konzervatív oldalról volt szó.

Forrás: Breitbart