BREIT PORTAL EURÁBIA Imádkozó muszlim a brit hadsereg toborzóvideójában

Imádkozó muszlim a brit hadsereg toborzóvideójában

4571
0
SHARE
Az egész csapat áll, míg a muszlim katona hitet tesz a gyilkos ideológia mellett.
Az egész csapat áll, míg a muszlim katona hitet tesz a gyilkos ideológia mellett.

Egészen meghökkentő jelenetek láthatóak a brit hadsereg legújabb toborzóvideójában.

A képsorokon egy speciális brit alakulat látható, akik egy hegyvidéken gyalogolva egyszer csak megállnak. Ekkor az egyik bajtársuk leveszi a sisakját, megmosakszik és nekiáll imádkozni.

A bökkenő csak az, hogy az illető egy iszlámhívő. A speciális sapkában térdeplő katonát nem lehet megzavarni, arabul elmondja az imádságát, amíg mindenki ül és vár.

Totális polkorrektség

Azt nyilván elfelejtették megemlíteni, hogy éppen az iszlám az a totalitárius ideológia, ami ellen harca van a Nyugatnak és Nagy-Britanniának is. Az iszlám nevében követik el a terrortámadásokat, és az iszlám által okozott háborús helyzet miatt kell brit katonák százainak a Közel-Keleten harcolnia.

Az 1,6 millió fontból készülő hirdetésekben a hadsereg azt akarja üzenni, hogy a katonai szerv “érzelmileg és fizikálisan” is támogató minden csatlakozóval, bármilyen háttérből is érkezzen.

EZT OLVASTAD? TRANSZNEMŰ VEZETŐ A NÉMET HADSEREGBEN

S ha nem volna elég világos, a videó azt üzeni, megtartani a hitet, ez jelenti a kötődést. Persze a kisbetűs részben kifejthették volna, hogy a Korán tanításai kvázi arra buzdítják a követőket, hogy terrorizálják a nem muszlimokat, és öljék meg a keresztényeket és a zsidókat…

Forrás: TheSun