BREIT PORTAL DZSENDER Óriásmolinóval üzentek a gender lobbinak az ELTE-n (VIDEÓ)

Óriásmolinóval üzentek a gender lobbinak az ELTE-n (VIDEÓ)

5234
0
SHARE
Molinón üzentek a gender lobbinak az ELTE-n
Molinón üzentek a gender lobbinak az ELTE-n

Ismét látványos akcióval hívta fel magára a figyelmet az Identitás Generáció hazai szervezete. „Tévedni genderi dolog” – volt olvasható az ELTE Társadalomtudományi Karának épületére kilógatott molinón.

A hazai identitáriusok a Facebook oldalukon közölték, hogy akciójukkal a gender ideológia társadalmi veszélyeire kívánták felhívni a figyelmet. Véleményük szerint globális folyamatokat indít el az „áltudományos kultúrmarxista tanok egyetemi katedrára emelkedése”.

„Célunk, hogy az egyetemi diákok józan többségének értékalapú alternatívát kínáljunk a gender ideológiával szemben, és az áltudományos narratíva helyett, a nemeket érintő valódi társadalmi problémák megoldására hívjuk fel a jövő értelmiségét”

-írják.

EZT OLVASTAD? AZ ELTE-N AKCIÓZTAK A GENDER LOBBISTÁK

Liberálfasizmus újratöltve

Az akciót a szervezet gondosan megágyazta, a témában cikk és podcast is született. Előbbit itt, utóbbit pedig ide kattintva lehet elérni.

A performanszt a várakozásoknak megfelelően nem mindenki fogadta nagy lelkesedéssel. Az egyik kommentelő például „gyíktestű operettnáciknak” bélyegezte az akciózó fiatalokat.

Sőt, a Breitportal információi szerint a szervezet PayPal számláját ideiglenesen fel is függesztették a megmozdulást követően. Az indoklásban az áll, hogy a felek tevékenységükkel megsértették a felhasználói szabályzatot. Továbbá kilátásba helyezték, hogy amennyiben nem hagynak fel ezen meg nem nevezett tevékenységükkel, akkor a cég szolgáltatásait nem biztosítják számukra. Ez a lépés a külföldi szervezeteknél tapasztalt hasonló bánásmód függvényében nem meglepő.

EZT OLVASTAD? OSTROM ALATT AZ ELTE, ELKÉSZÜLT A GENDERTERV

Aki esetleg lájkkal, megosztással segítené a még józan eszükhöz ragaszkodó ifjúságot, itt megteheti.

Forrás: Facebook