BREIT PORTAL DZSENDER Mike Pence-t gyalázzák a homoszexuális olimpikonok

Mike Pence-t gyalázzák a homoszexuális olimpikonok

3838
0
SHARE
Rippon és Kenworthy. Szájkaratézni azt tudnak.
Rippon és Kenworthy. Szájkaratézni azt tudnak.

A “haladó szellemű” übermensch sehogy sem tud megbirkózni azzal, hogy egy újjászületett keresztény került az Egyesült Államok alelnöki székébe.

Mike Pence-t már az elnökválasztási kampány óta állandó támadások kísérik. Annak ellenére, hogy a politikus sosem tett az LMBTQ közösségre sértő megjegyzést, azok állandó gyalázkodással viszonyulnak az alelnökhöz.

Most az egyik homoszexuális amerikai olimpikon Gus Kenworthy használja a közösségi oldalakat, hogy gúnyolódjon Mike Pence-n.

Melegek tomboltak Mike Pence otthona előtt

Háború a keresztény alelnök ellen

Az alelnök több porondon hangsúlyozta, hogy nem kíván különbséget tenni a meleg és nem meleg amerikai sportolók között. Ő minden válogatott olimpikonért ugyanúgy szorít a téli olimpiai játékokon.

Persze ez nem elégítette ki az LMBTQ sportolók szereplési vágyát, tovább gyalázkodtak a Twitteren. Adam Rippon korcsolyázó és Gus Kenworthy síző közös képen üzentek:

“Eat your heart out, Pence”

Talán röviden úgy fordítható: egye meg a fene Pence-t.

Törött ujj: versenyre jó, kézfogásra nem

Instant karma – mondhatnánk -, gyakorlás közben Gus eltörte az ujját. A Twitteren azt írta, még így sem mond le a versenyzésről, viszont sajnos az olimpia után már tud kezet fogni az alelnökkel.

Az ellenségeskedés előzménye, hogy Rippon azzal vádolta Pence-t, hogy a meleg visszafordító terápiákat támogatta kormányzóként. A Dél-Koreába kiutazó küldöttség vezetője, Pence többször próbálta felvenni a kapcsolatot a sportolóval, az mindig lemondta a találkozót. Helyette inkább a nemzetközi figyelmet kihasználva ekézi az alelnököt. Rippon az USA Todaynek nyilatkozva kifejtette, az is bosszantja, hogy Pence elkötelezett keresztény. A másik homoszexuális sportoló, Kenworthy pedig a leszbikus Ellen Degeneres műsorában hisztizett egy sort Pence LMBTQ-ellenes döntésein.

Rippon kijelentette, hogy nem fog részt venni a Fehér Házi ceremónián, ha meghívják.

Forrás: Breitbart