BREIT PORTAL DZSENDER Nyugati mintára: folytatódik a genderlobbi az ELTE-n

Nyugati mintára: folytatódik a genderlobbi az ELTE-n

3216
0
SHARE
Romák és az LMBTQ. Ismert taktika.
Romák és az LMBTQ. Ismert taktika.

Nem kérdés, az Egyesült Államoktól és Nyugat-Európától tanulva itthon is igyekeznek lefektetni a genderelveket a hazai egyetemeken.

Egy ideig úgy tűnt, csak a CEU lesz a zászlóshajója a hazai genderlobbinak, az ELTE azonban újabban teljes gőzerővel beállt a munkába.

Az ELTE-n is akcióztak a genderlobbisták

Esélytelen, hogy ezt lenyeljük

Az egyetem hallgatói önkormányzata az Esélytelen címmel rendezett LMBTQ-sorozatával igyekszik a diákokba szép lassan belefecskendezni ennek a lobbinak az injekcióit. Céljuk, hogy az egyetem genderbarát legyen.

Bár az első programjukon hamar kiderült, hogy az ELTE genderbarátságával semmi gond nincs. A LMBT lobbi hazai képviselői tisztában vannak vele, hogy nem elfogadásra és egyenlőségre vágynak, hanem a többségi társadalom véleményének megtörésére.

A harc a legváltozatosabb módon zajlik. A hetekben egy leszbikus pár az európai bíróságokon keresztül kényszerítette ki a magyar hatóságoknál, hogy ismerjék el külföldön kötött házasságukat élettársi kapcsolatként. Aktív küzdelem zajlik a LMBT-védő társaságok részéről az örökbefogadás ügyében is.

A hazai egyetemeken pedig először a Háttér Társaság buzdította a fiatalokat a kommunista időket idéző feljelentősdire, majd előadássorozat keretében igyekeznek a HÖK-szervezetek elhinteni a nyugati társadalom értékvesztéséért elsősorban felelős ultraliberalizmus és kultúrmarxizmus eszméit a diákok fejében.

Óriásmolinóval üzentek a gender lobbinak az ELTE-n (VIDEÓ)

Összemosni az etnikai kisebbségségekkel

Legújabb programjukat február 21-ére tervezik, ahol a már jól ismert forgatókönyv szerint az etnikai kisebbségek helyzetét igyekeznek egyenlősíteni a választott szexuális irányultságok között. Az Egyesült Államokból már jól ismerjük ezt a módszert, ott az LMBTQ emberek jogi küzdelmeit (hadjáratát) a feketék polgárjogi küzdelmeivel azonosították. Mintha egy ember szexuális devianciája, viselkedése bármennyire is kapcsolódna egy embernek a természetes származásával.

Az ELTE HÖK szervezésében megrendezett Esélytelen – kettős kirekesztés címmel induló eseményen két roma származású előadó mesél a két össze nem függő kisebbség nehéz helyzetéről. Az előadások célja nyilvánvalóan az, hogy a két embercsoport céljait párhuzamba állítva, az LMBTQ erőfeszítéseinek legalább akkora legitimitást kölcsönözzenek, mint ami a cigányságnak, vagy az afroamerikai közösségnek magától értetődően megvan.

Forrás: Facebook