BREIT PORTAL POLITIKUSTEMETŐ Óriási botrány: Hemzseg az ENSZ a pedofiloktól, 60 ezer nemi erőszak 10...

Óriási botrány: Hemzseg az ENSZ a pedofiloktól, 60 ezer nemi erőszak 10 év alatt

12481
0
SHARE
Brutális szexuális bűncselekmények az ENSZ égisze alatt.
Brutális szexuális bűncselekmények az ENSZ égisze alatt.

Az ENSZ egyik korábbi vezetője azt állítja, hogy a testület alkalmazásában álló munkatársak az elmúlt évtizedben több mint 60 ezer embert erőszakoltak meg. A pozíciójukat arra használták fel, hogy kihasználják azokat a sebezhető áldozatokat, akiket pont hogy védelmezniük kellett volna. Hozzáteszi, az ENSZ különböző testületeinél 3300 pedofil dolgozik.

Az információk Andrew MacLeod professzortól származnak, az ENSZ Vészhelyzeti Koordinációs Központjának korábbi műveleti igazgatójától.

“A kiskorúakat erőszaktevéseket részben az Egyesült Királyság adófizetői is finanszírozták”

– fogalmazott a The Sun brit lapnak.

Izrael elleni gyűlöletre uszítanak az ENSZ iskoláiban

Erőszaktevés ENSZ-égisz alatt

A lap szerint MacLeod egy dossziét is átadott nekik, ami a szigetország nemzetközi testületének érintettségét tartalmazza.

“Segélyszervezetek munkásainak 10 ezreinek vannak pedofil ügyei, de ha az UNICEF pólóját hordod, senki nem kérdez semmit” – fogalmazott. “Azt tehetsz, amit csak akarsz.”

Tavaly az új ENSZ főtitkár, Antonio Guterres is elismerte, hogy az ENSZ békefenntartói és civil segítői csak 2016-ban 311 áldozatot abuzáltak. Sőt, felvetették, hogy a munkatársaik által elkövetett bűncselekmények száma valójában a duplája lehet, mivel a háborús zónákon kívüli esetekről nem is mindig készül jegyzőkönyv.

Forrás: The Sun