BREIT PORTAL DZSENDER Melegesküvővel reklámozza az Iphone X-t az Apple

Melegesküvővel reklámozza az Iphone X-t az Apple

2813
0
SHARE
Apple reklám
Apple reklám

Lassan vadászni kell az olyan reklám-spotokra, ahol valami tradicionális értékkel akarnak terméket eladni a globális nagyvállalatok. Legutóbb az Apple állt bele szépen a gendersorba.

Az Apple úgy döntött, hogy Ausztráliában az új Iphone X-t egy melegesküvős videóval dobják a piacra. A marketinghúzás persze nem véletlen, az ország nemrég fogadta el legálisnak az azonos neműek házasságát.

A kampányvideó az “Első tánc” címet kapta,a snitteken különféle homoszexuális párok esküvői táncát láthatjuk. A videó érdekessége persze az, hogy a jeleneteket az új Iphone-nal forgatták le. A film alatt futó zeneszám címe: “Semmi sem választhat szét minket” Courtney Barnettől.

Nem szokatlan az Apple-től

Az időzítés sem véletlen persze: a következő hétvégén Sydneyben a melegek és leszbikusok Mardi Gras-át szervezik.

Persze hozzánk hasonlóan nem mindenki örül az Apple mainstream genderizmusának. James Woods például a Twitteren fejtette ki véleményét:

“Nyilvánvalóan a heteroszexuális párok már nem fértek bele Tim Cook sokszínű világnézetébe.”

Persze nem megdöbbentő az Apple ilyen jellegű kiállása. Tim Cook, aki a cég irányítását 2011-ben vette át, valóságos példakép az LMBTQ közösség számára. Az Apple többször is kiállt az “egyenlőség” mellett, aktívan kampányolt Ausztráliában is a melegházasság elfogadásáért.

Forrás: Youtube