BREIT PORTAL DZSENDER Kaliforniában kvázi betiltották a Bibliát

Kaliforniában kvázi betiltották a Bibliát

9535
0
SHARE
Kaliforniában születnek sorba a liberálfasiszta törvények.
Kaliforniában születnek sorba a liberálfasiszta törvények.

Egészen megdöbbentő határozatot hozott a kaliforniai gyűlés a napokban. Kaliforniában mostantól tiltólistán vannak azok a könyvek, konferenciák és tanácsadások, amik a zsidó, keresztény, vagy épp a muszlim nézetek alapján közelítik meg a nemiséget és szexuális orientációt.

A kaliforniai törvényhozás elfogadta azt az 50-18-as javaslatot, ami megszabja a gyülekezeteknek, vagy más tradicionális értéket valló közösségeknek, hogy a saját nézeteiket népszerűsítsék a nemi, vagy szexuális orientációval kapcsolatban. Ha megteszik, perre számíthatnak. Az AB 2943 elnevezésre hallgató határozat kimondja, hogy illegálisnak minősül ezen nézetek “hirdetése, az egyének ebbe való bevonása, vagy a buzdítás a szexuális orientációjuk megváltoztatására”.

Michael Brown népszerű rádiós műsorvezető csak úgy hívja a törvényjavaslatot, hogy “Melegnek kell maradnod” törvény. (“Must Stay Gay”) Míg Jim Garlow, Donald Trump egyik spirituális tanácsadója pedig úgy kommentálta a döntést, hogy Kaliforniában lényegében a Biblia betiltását szavazták meg.

Szólásszabadság a kukában Kaliforniában

Jonathan Keller, a Kaliforniai Családi Tanács elnöke így kommentálta a döntést: “Kalifornia államnak nincs joga ahhoz, hogy lakóit eltiltsa azoktól a forrásoktól, amik a boldogság megtalálásában segíthetik őket. Nem tilthatja le a tanácsadókat, iskolákat, vallási szervezeteket, hogy ilyen jellegű szolgálatot végezzenek.” Hozzátette, minden ember, aki nem kívánt azonos nemű vonzalmat, vagy genderdiszfóriát tapasztal, joga van ahhoz, hogy segítséget kapjon az általa kívánt célok eléréséhez.

A törvényjavaslat jócskán túlnyúlik a hivatalos terapeuták bizonyos szintű tanácsadásának korlátozásán. Őket már így is szabályozták abban, hogy kiskorúaknak nyújtsanak segítséget, az általuk sem kívánt azonos neműek felé való vonzalmuk leküzdésében.

A mostani AB 2943 című törvény már a vallási csoportokat, egyházakat és pásztorokat fenyegeti ilyen jellegű munkájukban.

A California Family Council a beszámolója szerint a szabályozás alapvető emberi jogot, a lelkiismereti-, és véleményszabadságot sérti.

Forrás: California Family Council