SHARE

Donald Trump 2016-os megválasztásával szinte egész Hollywood kifordult önmagából, a lehető legváltozatosabb módon igyekeznek megfogalmazni politikai véleményüket. Van, aki ezt elegánsabban, van aki egészen abszurd módon teszi. Utóbbiak közé tartozik a szebb napokat is látott Jim Carrey.

A hollywoodi színész sosem volt teljesen beszámítható, de most egészen új szintre lépett azzal, hogy szinte minden héten posztol Twitter-oldalán egy politikai tartalmú saját készítésű rajzot. A los angeles-i nagy megmondóemberek korában ez még nem is lenne annyira meglepő, de Jim Carrey fullba nyomja a kretén.

Legújabb művén az Egyesült Államok keresztény alelnöke, Mike Pence látható, ahogyan egy köpenyben világító zöld szemekkel bámul egy zöld legyet. A ráncos arcú alelnök mellé meglehetősen zavaros szöveg került.

De készült rajz arról is, hogy Donald Trump szexuális aktusban vesz részt, moslékba fürdik, vagy épp boszorkányjelmezben rémisztget. Kapott Jim Carreytől hasonló színvonalú művet Sarah Huckabee Sanders Fehér Ház-i szóvivő, és Trump gyerekei is, akiket egy elefánt szúrt keresztül a szarvaival.

De készült rajz Mark Zuckerberg Facebook-vezérről, és Jézus Krisztusról is, amint meg van feszítve a kereszten.

Forrás: Twitter