SHARE

A brit fenegyereket nemrég 13 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, amiért riportot kívánt készíteni az Anglia-szerte egyre jobban terjedő iszlamista erőszakoló-bandákról.

Tommy Robinson már évek óta elszánt küzdelmet folytat a szólás szabadságáért, és azért, hogy felhívja a figyelmet országa ijesztő mértékű iszlamizálódására.

“Ez nem a ti országotok!” Szitkozódva hisztizett egy brit muszlim

A szólásszabadság vége

Ez persze böki a brit hatóságok csőrét, akik igyekeznek elnémítani minden olyan hangot, amely felhívná a figyelmet a szigetországban tapasztalható problémákra. Ilyen drámai jelenség például az, hogy csak 2018-ban Londonban már több mint 70 gyilkosság történt. Persze Sadiq Khan pakisztáni származású londoni polgármester szerint biztos ez is a nagyvárosi élet velejárója, mint pl. a terrorizmus.

Persze jócskán akadnak olyanok, akik nem tétlenül nézik, hogy szembefordul szülőhazájuk saját igazi alapértékeivel, például a szólásszabadsággal. Ezrek vonultak az utcára a világ minden táján, hogy tiltakozzanak Tommy Robinson bebörtönzése ellen, akinek állítólag az volt a bűne, hogy szította a gyűlöletet.

TÜNTETÉS BUDAPESTEN! GYERE TE IS! #FREETOMMY

A brit politikai vezetésnek úgy tűnik fontosabb az iszlám kisebbség lelki békéjének megőrzése, mint a bűnözők felelősségre vonása, a szólás- és sajtószabadság, valamint az állampolgárok általános védelme.

Halálos ítélet?

Az ügy már csak azért is elképesztő, mert Tommy Robinson ügyét pár óra (!) alatt tárgyalták meg, és döntöttek kvázi a halálos ítéletéről. Előző ítéleténél ugyanis a börtönben muszlimok megtámadták, és a mostani esetnél is ígéretet tettek arra, hogy ha beviszik: ki fogják csinálni.

Botrány: kitoloncoltak egy magyar fiatalt az Egyesült Királyságból az iszlám miatt

Ha téged is felháborít, hogy a brit hatóságok sorra tiltják ki a szónokokat az országból (Tommy Lahren, Martin Sellner, Bódi Ábel, stb), valamint, hogy bebörtönzik mondvacsinált indokokért Tommy Robinsont, te is menj el, és vegyél részt a budapesti demonstráción az Egyesült Királyság budapesti nagykövetsége előtt.

Időpont: június 9. 15:00
Helyszín: Füge utca 5-7, 1022 Budapest

Közben aláírhatod a tiltakozó petíciót is, ami pár napja meghaladta a félmillió fős támogatást.