SHARE
Macron és Brigitte furcsa társaságban.
Macron és Brigitte furcsa társaságban.

Miután kamerák kereszttüzében kioktatott egy diákot az illemtanról, Emmanuel Macron megbecstelenítette a nemzet legfontosabb intézményét.

Az egész világsajtót bejárták a felvételek, amin Emmanuel Macron francia államfő egy ünnepi rendezvényen helyretesz egy fiatalt, amiért az becézgette őt. Az elnök úgy érvelt, hogy egy hivatalos ünnepségen viselkedni kell. A Marseille himnuszát meg kell tisztelni azzal, hogy az elnököt, köztársasági elnök úrnak szólítja.

Macron coming out: Félmeztelenül feszít egy melegmagazin címlapján

Álszent Macron

Aztán eltelt pár nap, s az elnök szinte mindent elfelejtett arról, hogy mit is jelent a nemzet jelképeinek és intézményeinek a tisztelete. A francia államfőnek a Zene Ünnepén sikerült “maradandót” alkotnia azzal, hogy az elnöki palota lépcsőjére vonagló homoszexuális táncosokat engedett fel. Akikkel később aztán nagy boldogan fotózkodott is.


Az Elysée-palotában amúgy különböző kormányfőket szokás vendégül látni, most egy olyan DJ adott elő bizarr külsejű táncosok kíséretében. A pólójára a következő volt írva:

Migránsok fia: fekete és homokos.

A felháborító produkció úgy tűnik elnyerte az elnök és felesége tetszését, ugyanis utána fotózkodtak is a nőnek sminkelt, furcsa öltözetű fellépőkkel.

Forrás: Facebook, Euronews