BREIT PORTAL EURÁBIA Drámai felmérés: Ha így megy tovább, Európának vége

Drámai felmérés: Ha így megy tovább, Európának vége

2703
0
SHARE
Felmérés: Több halál és kevesebb élet Európában
Felmérés: Több halál és kevesebb élet Európában

Már régóta téma a kontinensen a népességfogyás, de összességében részben a bevándorlóknak “köszönhetően” a születések száma meghaladta a halálozásokét. A tavalyi felmérés viszont mást mutat.

Most hozta nyilvánosságra az Eurostat a 2017-es adatokat az Európai Unió népességét illetően. Ebből kiderül, hogy tavaly összesen 5.3 millió halálozás és csak 5.1 millió születés történt az EU-ban. A teljes népesség ennek ellenére még nőtt 511.5 millióról, 512.6 millióra. A bevándorlás miatt.

Németország (82.9) továbbra is a legnépesebb uniós ország. Őket követ Franciaország (67.2) és az Egyesült Királyság (66.2), valamint Olaszország (60.5). A sorban Spanyolország (46.7) és Lengyelország (38) következik.

Globális polgárháború vár Európára, figyelmeztetnek a kutatók

Drámai mértékben fogy az őshonos népesség

Az EU-ban Írországban születik a legtöbb gyerek, és ott halnak meg a legkevesebben. A természetes népességnövekedés az ötszöröse az uniós átlagnál. Bár kérdés, hogy a 2051-re becsült 6.7 milliós értéket mennyiben fogja befolyásolni az idei döntés az abortusz legalizációjáról.

A nyugati civilizációra a zuhanó születésszám súlyos gazdasági következményeket ró majd a jövőben. A progresszívok a tömege bevándorlásban látják a megoldást, ám az őshonos reprodukció hiánya elképesztő veszélyes lehet a kulturális háborút tekintvé.

A sokszínűség nem toleranciával jár majd, hanem súlyos polgárháborús helyzettel, főként a muszlim hitű érkezők miatt.

Forrás: LifeSiteNews, Eurostat