BREIT PORTAL HAZÁM, HAZÁM “Ők nem azt teszik, mint mások” Trump Magyarországgal példálózott

“Ők nem azt teszik, mint mások” Trump Magyarországgal példálózott

2527
0
SHARE
Morgan, Trump és Magyarország. Micsoda interjú.
Morgan, Trump és Magyarország. Micsoda interjú.

Donald Trump Piers Morgan brit riporternek az Air Force One fedélzetén beszélt sok témáról. Többek között Magyarországról is.

Az amerikai elnök elmondta 2020-ban is indul az elnökválasztáson, amin szerinte senki nem tudja legyőzni. Piers Morgan az interjúból néhány részletet már elárult a Daily Mail honlapján.

Trump hozzátette, sajnálja azt, ahogyan a migráció megváltoztatta a Párizshoz és Londonhoz hasonló városokat, miközben dicsérte Magyarország kemény határvédelmi politikáját.

Trump szerint jó ellenpélda Magyarország

Piers Morgan persze próbálta felvetni, hogy az Egyesült Államokat is bevándorlók építették fel, s hogy ez a modell miért ne lehetne sikeres itt Európában. Trump úgy fogalmazott, nem mindegy honnan érkeznek a bevándorlók. Tudni kell, hogy kik ők, mit tanultak, hol dolgoztak többek között. “Látni lehet, hogy olyan helyeken, ahol szinte sose volt bűnözés, most az egekben van.”

Ezt követően pozitív példának Magyarországot hozta fel:

“Nem fogok említést tenni egyes országokról, de kiválaszthat egyet, és láthatja, hogy ott mi történik. Egyes országok nem vesznek át (bevándorlókat). Őket tényleg megrója emiatt az Európai Unió. Vegyük példának Magyarországot. Ők nem akarják azt tenni, amit más országok tesznek. Ez most egy nagyon bonyolult dolog, mert humanitárius szempontból kezelni kellene a helyzetet, ami viszont megváltoztatja Európát. Komolyan megváltoztatja Európát.”

Trump hozzátette, láthattuk mi történt Párizsban és Londonban. Az elnök hangsúlyozta, ő nem Európa vezetője, de részben hasonló problémákkal néznek szembe, és Amerika erre erős határral, kemény határvédelemmel válaszolt.

Forrás: DailyMail