SHARE

Egy állati jogok védelmére szakosodott videóban szólalt fel Natalie Portman. Ebben a színésznő az állatok megölését a holokauszt rémségeihez hasonlítja.

A videót a PETA nevezetű világméretű állati jogvédő szervezet posztolta. Ebben Natalie Portman a Nobel-díjas írót, Isaac Bashevis Singer-t idézi, aki egy lengyel származású zsidó volt a 20. században.

“Azt tesszük Isten teremtményeivel, amit a nácik tettek velünk”

– idézi Portman az írót, aki maga is a második világháború borzalmai elől menekült az Egyesült Államokba.

“Amíg az emberek ártatlan teremtmények vérét ontják, addig nem lesz béke, nem lesz szabadság, és nem lesz harmónia” – teszi hozzá a színésznő.

A Times of Israel szerint 2009-ben a német bíróság már elítélte a PETA-t a húsfeldolgozás és a holokauszt közötti párhuzam vonás miatt. Akkor a PETA a “Holokauszt a tányérodon” kampány keretében hasonlította össze a népirtást az állatok fogyasztásával képekben.

Az abortusz persze nem zavarja Natalie Portman-t

Az egyik internetes kommentelő felhívta a figyelmet, hogy álszent dolog éppen a Planned Parenthood nevezetű abortuszklinika-hálózat által támogatott színésznő szájából hallani:

“A mészárlás és az igazság nem működhet együtt.”

Miközben a PP több százezer baba abortálásáért felelős éves szinten.

Portman a videóban beszél arról, hogy a legyek szárnyának kitépése is mekkora kegyetlenség.

Natalie Portman több hasonló botrányt is okozott már. Például nem volt hajlandó Izraelben átvenni egy filmes díjat, mert “nem akarta támogatásáról biztatni Netanjahut”. Korábban pedig azért kelt ki, mert egy újságcikk rá fehér nőként hivatkozott…

Forrás: DailyWire