BREIT PORTAL DZSENDER Pusztítsd el őket! Keresztényeket fenyeget az LMBT-lobbi Debrecenben

Pusztítsd el őket! Keresztényeket fenyeget az LMBT-lobbi Debrecenben

9898
0
SHARE
Fenyegető üzenet, olvasónk képe
Fenyegető üzenet, olvasónk képe

Durván fenyegető üzenetet helyeztek el ismeretlen LMBT-aktivisták a Debreceni Egyetem épülete közelében. Olvasónk azt is jelezte, hogy az ott levő kollégiumban éppen több száz keresztény fiatal táborozik. Össztűz alatt Debrecen.

Debrecen: Harc a “homofóbok” ellen

Ahogyan arról portálunk már több ízben beszámolt, az LMBT szervezetek most már nem csak a jogaik védelmében lépnek fel a hazai egyetemeken. Az ELTE, a BME, a Corvinus és a Debreceni Egyetem épületében is helyeztek el olyan feliratokat, amellyel a “homofóbokat” kívánták terrorizálni. Az általuk megfogalmazott definíció értelmében homofóbnak számít az is, aki elkülönül, vagy épp megjegyzést tesz egy homoszexuális egyetemi hallgatóra.

A szólás-, és véleményszabadság ellen harcolók Debrecenben még ennél is tovább mentek, ott önkényesen transznemű vécéket is kialakítottak. Az ezt jelző feliratokat később intézményi döntésre eltávolították.

Háború a keresztények ellen

Úgy tűnik azonban nem nyugszanak a genderfasiszták, most már nyílt fenyegetést fogalmaztak meg a Debreceni Egyetem mellett egy trafóházra kitűzött felirat szerint. A fenti fotót olvasónk küldte, a papíron az áll:

“HARCOLJ AZ LMBTQI-JOGOK ÉRVÉNYESÜLÉSÉÉRT! PUSZTÍTSD A KLERIKALIZMUST!”

Olvasónk azt is hozzátette, hogy mindeközben pár utcányira a Debreceni Egyetem kollégiumi épületében közben több száz keresztény fiatal vesz részt egy helyi táborban.

(Gondoljunk csak bele, mekkora felháborodás és országos hírverés lenne abból, ha kikerülne egy falragasz a következőkkel: Pusztítsd a melegeket! Teljes joggal – tesszük hozzá, reméljük ez a gyalázatos felirat is kellő figyelmet kap majd.)

Nem kétséges, hogy az LMBTQI-lobbi ma Magyarországon már rég nem a saját jogaiért küzd, hanem végérvényesen háborút hirdetett a keresztény értékek és a többségi keresztény társadalommal szemben. Ideje lenne felvenni a kesztyűt.