BREIT PORTAL DZSENDER “Idióták!” Falragaszok százaival árasztotta el az LMBT Debrecent

“Idióták!” Falragaszok százaival árasztotta el az LMBT Debrecent

4141
0
SHARE

Nem nyugszik az LMBT közösség Debrecenben, miután a szovjet időket idéző plakátot helyeztek el az egyetemen, majd transznemű WC-t kreáltak, most jönnek a fenyegetőző falragaszok. Libsi tempó.

Támadás alatt Debrecen

Egészen abszurd, ami Debrecenben zajlik a hónapokban. Hiába nem kér a többségi társadalom belőle, néhány lelkes genderaktivista addig üvöltözik, míg el nem hisszük: sokan vannak.

 

Pedig nincsenek, a debreceni LMBT-közösségeket átrágva mindössze egy valamirevaló szervezetre bukkantunk. Azok is mindössze egy tucatnyian vannak, a rendezvényeiken is alig jelennek meg emberek. Azt nem tudjuk, hogy ők állnak-e a gyanús akciók mögött, az biztos, hogy LMBT-aktivistákról van szó.

Egy olvasónk küldte a képeket a falragaszokról. Azt írja, több százat ragasztottak fel a város különböző pontjain az ismeretlen tettesek. Az egyik képen látható matricát már pár napja is elküldte nekünk egy másik debreceni olvasónk. Az a klerikalizmus ellen hirdetett háborút épp akkor, amikor a közelben fiatal keresztény csoportok táboroztak.

Harcra hívnak.
Harcra hívnak.
Homofób, vagy nem homofób?

A másik felirat azt üzeni:

a homofóbia az idióták erkölcse. 

Ugyan most reflexből azt mondanám, hogy büszke homofób vagyok, mert legalább bennem maradt erkölcs. De egy bölcs belga fiatal egyszer azt mondta nekem, hogy nem érdemes az ellenoldal szóhasználatához alkalmazkodni, mert akkor már félig győzött az ellen. Az az ő pályájuk, ahol rutinosak.

Nem vagyunk homofóbok, mert nem félünk a genderlobbitól. Ti nem vagytok melegek, mert homoszexuálisok vagytok. A radiátor, az a meleg. S a szivárvány pedig a kereszténység jelképe, nem pedig az LMBTQ-é. Tegyük rendbe a dolgokat.