BREIT PORTAL DZSENDER Galaxis őrzői: Kikerültek a hollywoodi rendező pedofil fotói

Galaxis őrzői: Kikerültek a hollywoodi rendező pedofil fotói

3345
0
SHARE
Fotók James Gunn pedofil témájú partijáról.
Fotók James Gunn pedofil témájú partijáról.

Már hónapok óta tart a Galaxis őrzői rendezőjének, James Gunn-nak a vesszőfutása. A legújabb botrány egy pedofil-tematikájú privát partiról szól, amiről kikerült néhány kép is.

Valószínűleg a Daily Caller egyik szerzője volt az első, aki rábukkant a felháborító képekre.

Évek óta felháborító posztok, viccek, videók

Gunnt még a múlt hónapban rúgta ki a Walt Disney, miután kiderült – rengeteget viccelődött például gyerekek megerőszakolásával kapcsolatban a Twitter oldalán. A viccek kb. 5 évvel ezelőttiek – olyan érzékeny témák is terítékre kerültek, mint az AIDS, a holokauszt, a mexikóiak és a nők anális megerőszakolása.

A Breitbart korábban össze is szedte a legdurvábbakat. Egy poszt például egy gyerek és egy majom kapcsolatról szól, egy másik pedig gimazista fiúk egymás előtti önkielégítéséről. Volt bejegyzés egy elítélt pedofillal való kapcsolatáról is, illetve arról, hogy egy hollywoodi filmet kellene csinálni, melyben egy kisgyerek orális szexben részesül.

Sőt, Gunn weboldalán – amit azóta töröltek – volt egy videó feltöltve a következő címmel: 100 serdülő lány magához nyúl. Ebben egy gimnazista lányokból álló kórus volt látható, ami a női önkielégítésről énekelt.

Gunn a videóra további ízléstelen pedofil kommentekben válaszolt.

(Mellékszál, de az az illető – Huston Huddleston -, aki a videót feltöltötte Gunn oldalára, azóta gyerek pornográfia birtoklása miatt el lett ítélve.)

Pedofil-témájú parti

A sorozatos botrányok ellenére a rajongói, és szinte a teljes Galaxis őrzői stáb azt követeli a Disney-től, hogy a következő – harmadik részre is őt kérjék fel rendezőnek.

Gunn gusztustalan kommentjeiből egy válogatás. Végigolvasni is förtelem.
Gunn gusztustalan kommentjeiből egy válogatás. Végigolvasni is förtelem.

A vesszőfutás legújabb fejezeteként a közvetlenül Gunn személyes blogjáról származú képek kerültek ki az internetre. Itt egy olyan parti fotói szerepeltek, amelynek a címe: Elkapni a ragadozót. Az NBC sorozatára utalt a névválasztás, ami 2004 és 2008 között futott. Ebben rejtett kamerával lepleztek le feltételezett szexuális ragadozókat, akik a csapda szerint 12 éves gyerekekkel készültek szexuális kapcsoltba lépni.

Az egyik fotón Gunn egy katolikus papnak öltözött,

mellette kislánynak öltözött nők láthatóak. Egy másik képen a beöltözött nő az ujját szopja, míg egy másik bohócnak öltözött egy lányt fojtogat.

Forrás: Breitbart