BREIT PORTAL DZSENDER Támadást szerveznek a gender-boszorkányok Kavanaugh ellen

Támadást szerveznek a gender-boszorkányok Kavanaugh ellen

3209
0
SHARE
Dakota Bracciale, az egyik főszervező.
Dakota Bracciale, az egyik főszervező.

Trump megbuktatásával már hónapok óta hiába próbálkoznak a boszorkányok, most az elnök által jelölt főbíró lett a célpont.

Akcióban a modern boszorkányok egy keresztény főbíró ellen

Nagyszámú boszorkánysereg gyűlik össze még októberben Brooklynban, hogy átkot mondjanak Brett Kavanaugh bíróra és “minden erőszaktevőre, valamint a patriarchátusra, amely bátorítja, jutalmazza és védelmezi őket.”

“A boszorkányság igazi gyökereit kutatjuk fel, a szegények, elnyomottak és kifosztottak mágiáját” – olvasható a weboldalon, ami szerint október 20-án felhasználják “azt az egyetlen fegyvert a bíró ellen, ami a rendelkezésükre áll azoknak, akiket megrontottak a hozzá hasonló férfiak.”

Kitört a spirituális világháború: Összecsaptak a keresztények és a boszorkányok

A várakozások szerint közel 1000 ember gyűlik majd össze, az eseményt a közösségi oldalakon élőben is közvetítik. A részvétel nem ingyenes, az eladott jegyek bevételének negyedét a Planned Parenthood nevezetű abortusz-klinika hálózatnak adják.

Brett Kavanaught azután választották a Legfelsőbb Bíróság tagjának, hogy az elmúlt hetekben szexuális zaklatással vádolták meg. Az FBI nyomozása végül nem talált bizonyítékot a 36 évvel ezelőtti eseményekben való részvételére.

Sötét eszköz az önbíráskodáshoz

Az egyik központi figurája a boszorkánykodásnak, Dakota Bracciale, egy non-bináris queer (bármit is jelentsen ez), aki a Huffington Postnak elmondta, radikális eszközökhöz, átokmondáshoz nyúlnak az ellenállás érdekében.

A kezdeményezést azzal magyarázta, hogy a történelemben már többször alkalmazták a boszorkányságot az emberek, a hatalommal szembeni igazságszolgáltatás érdekében. “Így ki tudják kényszeríteni a saját igazságukat” – fogalmazott.

Az átokszövegekkel megpróbálják megkötözni a célszemélyt, hogy ne tudja elvégezni a feladatát, és hogy korlátozzák a képességeit. Ez egy természetfeletti csatározás igazából.

Brutális mágia: Háborút indítanak Trump ellen a világ boszorkányai

Donald Trumpot nem sikerült eltávolítani

2017 februárjában egy boszorkányokból és mágusokból álló csoport Donald Trump ellen kezdett rituális fekete mágiába. Minden hónapban a hold bizonyos fázisában, különböző égetésekkel, szurkálásokkal, kántálásokkal igyekeztek elérni, hogy az elnököt eltávolítsák a hivatalából.

A mondatok alapján démonokat és más szellemi lényeket szólítanak meg, hogy megkötözzék Trumpot, hogy “ne tudjon ártani”.

Szinte teljesen hasonló módon, most Kavanaugh képeivel és jelképeivel szerelkeznek fel a résztvevők – továbbá sírokból származó földet és koporsókból származó körömdarabokat vesznek magukhoz a rítushoz.
Az eseményre egy okkult könyvesboltnál, egy Catland nevezetű helynél kerül sor.

Bracciale ösztönözte a mágiával nem foglalkozó embereket is a csatlakozásra, megígérve, hogy a szellemi folyamatokban “nem hagyják őket egyedül a szörnyetegekkel”…

Forrás: Huffington Post, Breitbart, Eventbrite