SHARE

Legyen az Sam, a tűzoltó, Micimackó, vagy épp egy gyanútlan gyerekdal – az Európai Bizottság LMBT-videója rendre felbukkan a videók előtti hirdetésben. Juncker érzékenyítő tréningje most már a magyar kiskorúakat is utolérte. 

Akár akarjuk, akár nem – az Európai Bizottság Jogérvényesülés és Fogyasztópolitikai főigazgatósága – a nevét meghazudtolva dobja sutba a magyar emberek, magyar szülők és a magyar gyermekek jogait, ha genderpropagandáról van szó. Ez a szervezeti egység felel ugyanis a nemek közötti egyenlőségért, bár még mindig érthetetlen, hogy miért szükséges az LMBT-ügyeket kéretlenül is rátukmálni a kelet-európai társadalmakra. 

Európai Bizottság: Tovaldas meséje a nemváltoztatásról

A portálunk által felfedezett reklámfilm egy Tovaldas nevezetű lányról szól, aki a nagymamájával együtt meséli el nemváltoztatásának történetét. A lány elmondta, hogy belül mindig fiúnak érezte magát, ám a jogszabályok egy ideig nem tették lehetővé, hogy az iratait az újonnan felvett neme szerint változtassa meg. Végül bíróságra ment az ügyben, és meg is kapta az engedélyt, hogy lányból fiú legyen a társadalom szemében is. 

A megható dallamok és könnyes szemek kíséretében előadott “megtérés-sztorit” megdöbbenésünkre gyermekeknek készített videók elé tették be hirdetésként. A közel háromperces propagandaanyagban 4-5 alkalommal is belebotlottunk különböző gyermektartalmaknál.

Kérdés, hogy a hatályos magyar jogszabályok értelmében a kiskorúak számára váratlanul levetített ilyen jellegű szexualitásra és nemiségre hivatkozó tartalmak nem jogsértőek-e. 

Nyilván a Youtube-ot ezek nem, a különböző konzervatív tartalmak sokkal inkább zavarják. Ideje lenne felébrednie a magyar társadalomnak és kiállni a gyermekeinkért az erőszakos genderpropagandával szemben. 

Forrás: Facebook