SHARE

Hillary Clinton szerint vészesen fogy az idő, 30 napon belül elérné, hogy New York államban legálisan lehessen megölni a 9 hónapos magzatokat/babákat is.

Clinton mindenképp keresztül vinné a gyilkos tervét

“Nincs már sok időnk” Ezt tweetelte pár napja a demokrata elnökjelölt, Hillary Clinton. A bukott politikus azt szeretné, hogy véssék kőbe az abortuszhoz való jogot, mielőtt a konzervatív irányba billenő Legfelsőbb Bíróság eltörölné az azt lehetővé tevő Roe v. Wade per ítéletét.

Clinton a Twitter oldalára azt írta, hogy támogatja Andrew Cuomo New York-i kormányzót a törekvéseiben. A kormányzó azt akarja, hogy az állam fogadja el az úgynevezett Reproductive Health Act törvényt, ami kvázi eltörölhetetlenné tenné az abortuszt. 

Már évek óta küzdenek ezért a radikális abortusz-aktivisták. New York már így is az egyik legradikálisabb állam ilyen téren, de ez még azon is túltenne.

 

Ennyi nem elég

A New York állambeli Right to Life Bizottság azt mondja, a törvényjavaslat engedélyezné az abortuszt elvégzők számára, hogy még a születéskor is elhajtság a “magzatot”. Sőt, tiltaná azokat az intézkedéseket, ami megfelelő tájékoztatást adna az érintetteknek, illetve szabályozná a befolyt adókból történő abortusz-támogatást, illetve a nemi alapon történő magzatgyilkosságot. 

Az RHA törvény még azt is nehézzé tenné a nők számára, hogy a zaklatás következtetésben történt elvetélés miatt támadóikat feljelentsék. Egy újságíró röviden így foglalta össze a lényegét. 

“Mialatt terhes voltam, a most már ex-férjem megpróbált lelökni a lépcsőn. Ha sikerült volna, és az én babám a méhemben az esés miatt meghalt volna, a törvénytervezet értelmében nem perelhettem be volna Noé halála miatt.”

Michele Sterlace-Accorsi, Syracuse.com 

A demokratákat azért sürgeti így az idő, mert a betegeskedő Ruth Bader Ginsberg helyére lehet, hogy hamarosan ismét kinevezhet egy főbírát. S az abortuszipar nem állhat le. A babagyilkosságoknak folytatódnia kell az említett politikusok szerint. Sőt, még az alkotmányba is beemelnék a törvényt.