SHARE

A “Vice” Golden Globe-díjas színésze, Christian Bale az átadón utalt “viccesen” arra, hogy a Sátántól kapta az inspirációt a karakter eljátszásához. Házhoz ment a pofonért. 

Tapsvihar a sátános kiszólásért

Körbejárta az internetet Christian Bale azon elszólása, amelyben a Sátánnak mondott köszönetet, amiért inspirációt adott neki a republikánus alelnökről készült film szerepéhez. Nyilván ez nem jelenti azt, hogy Bale sátánista lenne, bár nyilván a Cheney család nem volt elragadtatva a párhuzamért. 

Bale amúgy a korábbi elismerő nyilatkozatai ellenére, sokáig élcelődött a republikánus politikusokkal, mely szerint teljesen hiányzik belőlük a karizma. Sőt, Bale beleállt az obszcén kifejezésekkel apelláló demokrata nagyágyúk sorába is. 

Nemrég az amerikai-palesztin kongresszusi képviselő nevezte anyaszomorítónak Trumpot, Bale ezúttal beérte a s..gfej kifejezéssel. 

Bale egyéb inspirálódása

Liz Cheney, az egykori alelnök lánya nem hagyta annyiban a dolgot. Csipős választ posztolt a Twitteren: 

“Valószínűleg erre is a Sátán inspirálta.”

A Twitter-üzenetben egy Independent cikket posztolt, ami Bale 2008-as ügyéről szólt, amikor letartóztatták a saját családtagjai “megtámadása” miatt. 

A Scotland Yard rövid időn belül elengedte, de a vád szerint az akkor 34 éves színész a 61 éves anyját és nővérét, Sharont bántalmazta. Magát adta fel, a vádak alól fel is mentették. 

Liz karaktere is szerepel amúgy a most mozikba kerülő filmben. A történet szerint ahhoz kéri az apja engedélyét, hogy nyilvánosan ellenezhesse a melegházasságot a több szavazat miatt. a szenátusi kampányában. Annak ellenére teszi, hogy nővére, Mary egy nyíltan homoszexuális nő. A film az ellentétüket is bemutatja. 

Liz Cheney jelenleg kongresszusi képviselő. Szenátusi kampányát annak idején felfüggesztette, a Képviselőházba 2016-ban került be. Az azonos neműek házasságát valóban ellenzi. 

Forrás: Huffington Post, Independent