BREIT PORTAL DZSENDER LMBT-botrány: Meztelen fotózásra vitték a 10 éves “aktivistát”

LMBT-botrány: Meztelen fotózásra vitték a 10 éves “aktivistát”

7882
0
SHARE
Semmi különös, csak a genderlobbi épp 10 éveseket fotóz erotikus pózokban.
Semmi különös, csak a genderlobbi épp 10 éveseket fotóz erotikus pózokban.

A 10 éves Nemis már így is konstans a genderlobbi frontvonalában van. A drag queen-ként szereplő kiskorút most egy meztelen LMBT-celebbel fotózták. 

Pucér gender-celebbel fotózták a tízévest

A Lactacia királynő néven futó kisgyerek a Huck magazin fotózásán vett részt, a lap az egekig magasztalta a fiú stílusát. Kikerült azonban a fotózásról egy eddig nem publikált kép, amin a kis Nemist egy drag verseny győztesével pózoltatták. Violet Chachki azonban semmit sem viselt, csak egy magassarkút, a nemi szervét pedig egy fekete tapasz takarta valamennyire. 

A botrányos fotót a Twitterre töltötték fel.
A botrányos fotót a Twitterre töltötték fel.

A fotót a Twitterre töltötték fel. A készítő egy bizonyos Jonathan Truton, a Nemisről készített képek közül is jónéhányon a fiú erotikus pózban látható.

Drag queen: Megrontott gyerekkor

Az eset miatt többen is a felháborodásukat fejezték ki. Egyrészt a szülők felelősségét róják fel, amiért túlszexualizálják a gyereket azzal, hogy drag ruhákba öltöztetik. 

Nemis-sel nem ez az első túlkapás, nemrég egy rendkívül profán videó terjedt el róla az interneten. A szülei szerint a gyerek csak jól érzi magát, és ennél sokkal rosszabb dolgok is vannak a világon. 

Bár annál, hogy egy gyermeket így megront a gender-biznisz – kevés gonoszabb dolog van a világon. 

Forrás: Blaze